Odpoveď na príspevok od takytipek66:
Ahojte! Chcem sa opýtať - zvažujem kúpu a následn… @takytipek66 myslím, že tak okolo 25-30 tis, v závislosti od kvality materiálu. V prípade bezpečnostných dverí a kvalitnejších okien a drevených podlách 35 tis.Odpoveď na príspevok od takytipek66:
Ahojte! Chcem sa opýtať - zvažujem kúpu a následn… @takytipek66 ahoj, podľa mňa počítaj keď nebudeš moc vymýšlať komplet od 25 do 50 tisíc ked dáš na míru kuchynu skrine a spravíš to instagramovo. Ja som rekonštruloval v 2023 v BL 2 i byt 62 a niečo firma niečo tvrdá svojpomoc a dostal som sa na 15. Čiže dávaj pozor lahko to naskakuje. Teraz idem robiť jeden apartmán 20m2 a som na 7 aj s klímou a v podstate základné veci, troška som sa opustil na sprchovom kute 100x80 a klimatizácií. a dá sa povedať všetko nižší štandart hornbach obi...Odpoveď na príspevok od playandwin:
Svojpomocne keď nedáš do 15k tak potom fakt tam d… @playandwin Poliaci chodia prerábať byty na SK? Máš nejakú skúsenosť, prípadne doporučenie na prerábku garzónky?Odpoveď na príspevok od playandwin:
Svojpomocne keď nedáš do 15k tak potom fakt tam d… @playandwin a všetko to bolo zo zlata. zabudli ste spomenut, že pracu zaplatili poliaci. teda majitel bytu zostal v pluse!😂😂😂Odpoveď na príspevok od monikajan:
@playandwin Poliaci chodia prerábať byty na SK? M… @monikajan to všetko sú rozprávky o "lacnych poliakoch"Odpoveď na príspevok od eurofuser:
@monikajan to všetko sú rozprávky o "lacnych poli… @eurofuser Nesú, pozri sa koľko reálne stoja nehnuteľnosti v Poľsku. Ten rozdiel v cenách je šialený, len slováci sú nenažratí. Aktuálne máme najdrahšie nehnuteľnosti v pomere k platom v celej EU a ešte stále idú hore ceny. A rovnako idú hore aj ceny služieb.Odpoveď na príspevok od playandwin:
@eurofuser Nesú, pozri sa koľko reálne stoja nehn… @playandwin jj partia poliakov ide prerabat na slovensko byt a za robotu pyta 3k.. neviem kto vymysla tieto rozpravky. nepomylil si si to s omietkarmi? mozno si mal na mysli karov, ktori zobrali zalohu 3k, ci?