Preverenie nehnutelnosti-trestna cinnost

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den, chcela by som sa spytat, ci ste si pred kupou nehnutelnost davali preverit, ci sa tam nahodou nieco nestalo,prip. ci tam niekto nezomrel a pod.Ak ano,akym sposobom? Poskytuje policia taketo udaje?
Odpovedať
1
2
@zuzska1 zbytočne sa hneváš ;-) zle si položila otázku. Jasné, že neprisposobiví susedia, technické problémy a podobné veci chce človek poznať. To chápem. Ale tvoju otázku po prečítaní pochopí každý inak. V našej pivinici za války povodný majitelia schovávali židov. Teda ,to nám povedali susedia, ktorých generácia tu žije roky. Čo ja viem, či tam niektorý nezomrel a či je to vobec pravda :-| Ale že vraj to boli dobrý ludia. Žili tu roky rokúce až ich deti to predali. Tí ludia to vlastnili tuším 4-5 rokov a boli to totálni cvoci. Hlavne pani, hádala sa s celou ulicou, manželovi robila peklo na zemi až to skončilo rozvodom a dom išiel do dražby. Mám si z toho teraz robiť hlavu? ;-) Keď odchádzali, tak susedia otvárali šampanské. A potom sme prišli my. :-) Každý dom pokial nie je nový má za sebou osudy ludí ktorý s ňom žili. A pravý dovod, prečo niekto predáva dom sa tažko dozvieš... povedať ti može čo chce.
Odpovedať
@mateson nie, polozila som otazku presne ako som chcela, zaujimala len ta konkretna vec, na ktoru som sa pytala, a tak ma napadlo ci to nahodou uz niekto pri kupe nehnutelnosti zistoval a akym sposobom. Ostatne veci - technicky stav bytu, neprisposobivi susedia a pod, ktore by ma mohli priamo ako buduceho majitela priamo ovplyvnovat - je uplne jasne, ze ma zaujimaju. Som si vedoma toho, ze ludia maju rozne osudy a netrapi ma to. Ale zas keby som sa dozvedela nejaky extremny pripad, ako sa tu spominalo - typu vrazda, pripadne ako zistila kamoska - samovrazda apod. - veru neviem ci by som do tej kupy isla. A kedze vobec spravy takehoto typu nesledujem, tak som chcela vediet, ci by sa to dalo nejako zistit. Keby ma to malo stat jeden telefonat, tak preco nie. Preto som sa pytala.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?