Odstránenie lepidlá spod parkiet

Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s odstránením takého starého čierneho lepidla, ktoré bolo pod parketami? Potrebujem to nejak vyrovnať. Bolo mi povedané, že sa mi na to pravdepodobne nivelák nechytí. Že by som to mal nejak odstrániť. Máte niekto reálne skúsenosti ako to odstrániť? J
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marchello:

Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s odstránením …
@marchello jedine vybrusit nieco taketo https://www.kizorent.sk/pozicovna/bru...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rado1121:

@marchello jedine vybrusit nieco taketo https://w…
@rado1121 Presne nad takýmto niečím som rozmýšľal, či by to zobralo. Len aby som to náhodou nepokazil. 😁 nemá s tým niekto skúsenosti?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marchello:

@rado1121 Presne nad takýmto niečím som rozmýšľa…
@marchello pozicas v pozicovni zober si aj k tomu vysavac za pozicanie tusim som platil 30e a potom za kazdy milimeter zodratej casti frezy . ja som sfrezovaval cca 8x5m a za jeden den som mal hotovo a platil som 100e ..aj z vysavacom . ,vyrovnas po pripadne nerovnosti aj betonu bez vysavaca to nerob ,budes mat prach aj za ...)))))
Odpovedať
a pokazit sa to tak lahko neda ,len si neprejdi po kabli))
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rado1121:

a pokazit sa to tak lahko neda ,len si neprejdi p…
@rado1121 presne toto som robil nedávno. Chvála bohu mám brúsku aj vysávač s oklepom doma. Dal som diamantový kotúč na betón a šup ho do roboty. Kedysi sa parkety lepili na asfalt.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marchello:

Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s odstránením …
@marchello to čierne lepidlo je bitumen - asfalt. Záleží ako je zvetraný. Ak je tam tenšia vrstva/ zvetana pôjde to obrusiť. Brúska z vačšimy otačkami môže spôsobiť rozpuštanie bitumenu a následné zalepenie kotúča. Je lepšia segmentova alebo kladivkova fréza ktorá aj zdrsni podklad na nivelačnú hmotu ( podklad by mal mať určitú pevnosť). Poprípade sú aj penetrácie- adhezne mostíky dvojlôžkové. https://youtu.be/xhLit7EWFEE?si=LTprn... https://youtu.be/j672NOQUsGs?si=p5-Fk... https://youtu.be/e88kb20_fqs?si=tX6Ue...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?