Obmurovana vaňa

Viete mi opisat poradiť pripadne poslať nejaký návod ako sa robí vaňa aby bola takto fuga pod ňou? 🙌🏻
Odpovedať
Profilova fotka
Das vanu kde bude obkreslis nozicky a sifon na zem aj ovod vane a das prec. Nalezato pozdlne prerezane 10ny porfixu nalepis 7cm za okraj vane tak ze priestor na nozicky vyrezes. Nasledne nalepis 15ku zarovno okrajom vane a ak treba zozadu rezes sikminu. 5kou domurujes na vysku. Zvnutra zvonku presietkujes a capnes tam vanu a oblozis.
Odpovedať
Profilova fotka
navod je podla mna jasny, len neviem, ktory majster by sa na toto realne dal 🙃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bubioso:

navod je podla mna jasny, len neviem, ktory majst…
@bubioso ked zaplatis kazdy.
Odpovedať
Hlavne sa zamysli, ako budes do tej vane liezt dnu aj von, kedze bude o 10cm vyssie. Alebo ci budes svojim detom aj v 14tich rokoch pomahat liezt dnu aj von 😂😂... pubertiaci ti budu vdacni za pomoc
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:

Hlavne sa zamysli, ako budes do tej vane liezt dn…
@uhlikova_stopa Prečo by mala byť vyššie? Štandardná výška, len s tým vybraním dolu. U našich v práčovni je vaňa s výškou cca 90 cm s otvorom na nohy pri podlahe - cca 40 cm široký...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od saska00:

Viete mi opisat poradiť pripadne poslať nejaký ná…
čo ja viem, ale ľudia vymýšľajú také pič....iny, že sa mi z toho panenky pevracajú. Ked je futuristický dizajn účlenejší, ako zdravý rozum.. Viem to pochopiť, ked si to doma niekto sám postaví a udržuje. Vie o každom kroku o každej hmoždinke, rozumie tomu.. Ale ked sa niečo poserie- hociaká blbosť, odpadne obklad, alebo praskne a začne sa vaklať podklad na vani a zákazníčka bude musieť volať niekoho na opravu.. Ten príde, poklepe si po čele a povie- dajte si ti opraviť tomu, kto to realizoval, ja sa toho nechytím.. To sa pokojne môže stať. O tých LED pásikoch pod vaňou radšej pomlčím... Moja mama kedysi vravela také porekadlo, že ked je koze dobre, ide na ľad tancovať..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedo758:

@uhlikova_stopa Prečo by mala byť vyššie? Štandar…
@dedo758 hej mas pravdu, potom som este nad tym rozmyslal a je to tak. Asi som bol trochu pomyleny, leno ja som teraz riesil nieco podobne a tam sa vana musela dcihat o 10cm... takze som si to prebral 😂😂
Odpovedať
Nenapada mi nejaky rozumny dovod, preco by som takto riesila vanu. Vsak to je celkom neprakticke, nie? Ked treba vytriet podlahu a sa tam bude s mopom a triafat pomedzi nozicky? Jedine co je na tom fajn je to osvetlenie, ale to z praktickeho pohladu asi tiez nic neprinasa.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kendova_anna:

Nenapada mi nejaky rozumny dovod, preco by som ta…
@kendova_anna vsak nozicky su za prvym radom obmurovky, ta obmurovka nevisi vo vzduchu ako sa mnohi co tu prispeli nazdavaju. Jednoducho je ten spdny rad "tehal" posunuty do vnutra pod vanu, ale je tam. Dokonca je aj oblozeny obkladom, len ho nevidno
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@kendova_anna vsak nozicky su za prvym radom obmu…
@zita19 Takze pod vanou nie je volny priestor?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kendova_anna:

@zita19 Takze pod vanou nie je volny priestor?
@kendova_anna nie, nie je. Je to len zasunuty sokel
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zita19:

@kendova_anna nie, nie je. Je to len zasunuty sok…
@zita19 Jaaaj, ja som si to inak predstavovala. Asi o dost komplikovanejsie 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?