Odpoveď na príspevok od bubioso:
navod je podla mna jasny, len neviem, ktory majst… @bubioso ked zaplatis kazdy.Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Hlavne sa zamysli, ako budes do tej vane liezt dn… @uhlikova_stopa Prečo by mala byť vyššie? Štandardná výška, len s tým vybraním dolu. U našich v práčovni je vaňa s výškou cca 90 cm s otvorom na nohy pri podlahe - cca 40 cm široký...Odpoveď na príspevok od saska00:
Viete mi opisat poradiť pripadne poslať nejaký ná… čo ja viem, ale ľudia vymýšľajú také pič....iny, že sa mi z toho panenky pevracajú. Ked je futuristický dizajn účlenejší, ako zdravý rozum.. Viem to pochopiť, ked si to doma niekto sám postaví a udržuje. Vie o každom kroku o každej hmoždinke, rozumie tomu.. Ale ked sa niečo poserie- hociaká blbosť, odpadne obklad, alebo praskne a začne sa vaklať podklad na vani a zákazníčka bude musieť volať niekoho na opravu.. Ten príde, poklepe si po čele a povie- dajte si ti opraviť tomu, kto to realizoval, ja sa toho nechytím.. To sa pokojne môže stať. O tých LED pásikoch pod vaňou radšej pomlčím... Moja mama kedysi vravela také porekadlo, že ked je koze dobre, ide na ľad tancovať..Odpoveď na príspevok od dedo758:
@uhlikova_stopa Prečo by mala byť vyššie? Štandar… @dedo758 hej mas pravdu, potom som este nad tym rozmyslal a je to tak. Asi som bol trochu pomyleny, leno ja som teraz riesil nieco podobne a tam sa vana musela dcihat o 10cm... takze som si to prebral 😂😂Odpoveď na príspevok od kendova_anna:
Nenapada mi nejaky rozumny dovod, preco by som ta… @kendova_anna vsak nozicky su za prvym radom obmurovky, ta obmurovka nevisi vo vzduchu ako sa mnohi co tu prispeli nazdavaju. Jednoducho je ten spdny rad "tehal" posunuty do vnutra pod vanu, ale je tam. Dokonca je aj oblozeny obkladom, len ho nevidnoOdpoveď na príspevok od zita19:
@kendova_anna vsak nozicky su za prvym radom obmu… @zita19 Takze pod vanou nie je volny priestor?Odpoveď na príspevok od kendova_anna:
@zita19 Takze pod vanou nie je volny priestor? @kendova_anna nie, nie je. Je to len zasunuty sokelOdpoveď na príspevok od zita19:
@kendova_anna nie, nie je. Je to len zasunuty sok… @zita19 Jaaaj, ja som si to inak predstavovala. Asi o dost komplikovanejsie 😀