Obklady kúpelna

Poradťe čo by ste zmenili na tejto vizualizácii/okladoch? Tá šedá stým obkladom sa mi páči no neviem či ta podlaha mi tam nesedí ,alebo ten oklad na vani. Ako by sa to dalo doladiť prosim poradťe
Odpovedať
Profilova fotka
mne tam praveze prave ten obklad prekaza. podlaha a stena ok. obklad biely? napriklad? k stropu a sanite by to slo a nebolo by tam tolko farieb a dekorov.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od saska00:

Poradťe čo by ste zmenili na tejto vizualizácii/o…
@saska00 obklad po strop by som volil jednoznacne.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zur:

mne tam praveze prave ten obklad prekaza. podlaha…
@zur Ešte keby sa aj tie okná tomu uspôsobili, tak by to šlo podľa mňa. Alebo potom podlaha a obklad jednaké.
Odpovedať
Za mna seda a hneda nie, nikdy
Odpovedať
Ta seda nie. Dat to nejake jednotne, mozno nejaky drevodekor.
Odpovedať
Tá podlaha vôbec nejde dokopy s tými obkladmi a pôsobí to veľmi nejdednotne Ak sa Vám tá šedá páči, tak si ju nechajte, každého oslovuje niečo iné. Na mňa pôsobí tá šedá veľmi chladne. Ja osobne by som však volila svetlejší odtieň, čiže niečo takého, so štruktúrou kameňa ale v béžovej farbe. To by som dala na steny a aj podlahu, aby to bolo jednotné. Ten hnedý obklad na vani a WC by som ponechala. Obklady by som dala až po strop.
Odpovedať

@saska00 rovnako, ako @zita19. Sivá s hnedou absolútne neladia a nikdy nebudú. Biela so sivou, biela s hnedou, OK.
Odpovedať

@saska00 vizualizaciu upravoval chat gpt takze brat s rezervou. Ale co by som urobila a uz minule som ti to pisala, do svetlej rovnakej farby dat podlahu a steny a o nieco tmavsiu vanu a stenu za veckom. Urcite by som nedavala 3 farby. Este vani by som dala sirsiu obmurovku a urobila hore lem z tmaveho obkladu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@saska00 vizualizaciu upravoval chat gpt takze br…
@wivik ešte že ta jedna bleda pod umývadlom je schválne či chyba gpt? 🫣 lebo sa mi to aj celkom páči tak
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@saska00 vizualizaciu upravoval chat gpt takze br…
@wivik a ešte by si mi mohla poradiť aké rozmery obkladov a podlahy použiť v takomto prípade ??
Odpovedať

@wivik ešte že ta jedna bleda pod umývadlom je sc…
@saska00 to je chyba. Ale to by som ani neriesila lebo urcite by som dala dvojsuflikovu skrinku, takze to dole vidno ani nebude. Za mna najidealnejsi je rozmer 120x60 na stenu na lezato a podlaha 60x60. Musis si davat pozor na rozmery. Ked obklad bude presne 120 tak dlazba aby sedeli spary by mala mat rozmer o nejaky mm menej. Podla toho ake siroke spary chces
Odpovedať
Profilova fotka

@wivik a ešte by si mi mohla poradiť aké rozmery …
@saska00 aj sa ti s tym podarilo nejak pohnut dalej? uz ste to aj robili?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?