Mozem dat novu stierku na staru?

Profilova fotka
Kupili sme panelovy byt v povodnom stave . Manzel zosuchava dole farbu, lebo sa chysta prerabat elektroinstalaciu. No zosucha sa k povodnej stierke, ktora je taka zrnita. Poradte murari, je potrebne dat dole aj stierku alebo mozeme naniest novu stierku na staru? Ci len nejak vybrusit tu staru stierku a premalovat? Budem vdacna za kazdu radu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
nie som murár ale my sme tiež dali novú na pôvodnú ,teda pokiaľ pôvodná držala a nebola ,,odutá,, a pred tým sme tuším ale len plafóny natreli penetrákom
Odpovedať
Profilova fotka
Laici si mýlia stierku zo štukovou omietkou.Tiež je dôležité aká bola pôvodná maľovka.
Odpovedať
Profilova fotka
@janetinka Je to jednoduchá matematika: vsetko, co sa dá po namočení oškrabať, musí ísť preč. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, môj laický názor po nedávnej skúsenosti s malovkou chodby - pokiaľ pôvodná stierka drží, neopadáva, nedá sa ľahko zoškrabať atď. tak nemá zmysel dávať novú stierku. Pokiaľ sa ti zdá, že pôvodná stierka nie je v dobrom stave, najlepšie je oškrabať celú stierku a spraviť ju nanovo.
Odpovedať
@janetinka pochybujem zeten panelovy byyt v povodnom stave mal stierku, ako napisal anton mesaros evidentne nejde o stierku ale omietku. omietka nemusi ist dolu AK neopadava, nie je oduta, treba ocistit odstranit vsetky farebne vrstvy napenetrovat a zaklad by bol. Co dalej to je vec stavu budovi,financii a casu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?