Odpoveď na príspevok od janka123457889:
Zaujímalo by ma či má niekto kúpeľnu kdorú nemá c… @janka123457889 ak budete v kúpeľni udržovať normálnu vlhkosť -teda po sprchovaní a kúpaní intenzívne vetrať a adekvátne kúriť nemôže Vám tam plesnivieť stena. Panely "nedýchajú" bez ohľadu na to čím sú natreté.... Výborný náter do vlhkých priestorov bývalo tradične vápno...dnes je dosť výrobcov s ponukou náterov na báze vápna určených do vlhkých priestorov....Odpoveď na príspevok od janka123457889:
Aby som teda uzavrela moju otázku, tak nakoniec s… @janka123457889 super, že ste dali odpoveď, ako ste to nakoniec vyriešili. Tá farba, čo ste použili, nie je vhodná pre sprcháč? A ktorú ste dávali? našla som toto: https://www.polytex.sk/vyhladavanie/?...Odpoveď na príspevok od monikajan:
@janka123457889 super, že ste dali odpoveď, ako s… @monikajan áno použili sme hygienicku farbu so striebrom. Štruktúra je ako bežná farba. Neviem ako veľmi je farba odolná a či by prežila aj sprachac. ten keramický lak čo majú v ponuke určite je možné dávať aj do sprchovacieho kúta, keďže to vytvára taký film na povrchu (nie je to úplne lesklé ale vidno trochu na povrchu odlesk). Ja som bola na ich predajnom mieste kde mi poradili s výberom ako aj s procesom nanasania (aký valček, ako dlho nechať zriet omietku, čo dať pod a podobne). Je to slovensky a majú aj infolinku ak by ste mali otázky.Odpoveď na príspevok od janka123457889:
@monikajan áno použili sme hygienicku farbu so st… @janka123457889 Ta hygienicka farba so striebrom znie zaujimavo, hlavne ak ma beznu strukturu a jednoduche sa nanasa. Do sprchoveho kuta by som asi predsa len zvazil ten keramicky lak, ak vytvara ochranny film – hlavne kvoli vode a pare.Odpoveď na príspevok od janka123457889:
@monikajan áno použili sme hygienicku farbu so st… @janka123457889 ďakujem.