Kto poradi s podorysom? planujeme z toho 3 izbacik....

Profilova fotka
Nejake navrhy na 3tiu izbu?
Odpovedať
@kapokapo To je byt alebo rod. dom? Ktoré steny sú nosné a ktoré sú iba priečky? Kde sú okná? Ktorá je vonkajšia stena? V tej izbe vľavo nevidím okno. Kde je?
Odpovedať
@kapokapo z hentoho vela vody nenamutite... ak by ste chceli 3. izbu, bude bez okna = nedobre. okrem toho ani jedna izba nie je natolko velka, aby sa z nej dala urobit aspon trosku komfortna (10m2) izba. ale mozno najdete v nejakom projekte bratislavskych developerov, ktori aj z 35m2 vykluzlia 2i...
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 ahoj, je to byt, nosne su len tie stlpy...okna su hore na obrazku 3 kusy, v kazdej miestnosti jedno, plus v tej uprostred je franc. balkon, vlavo izba je okno hore take bodky su tam na zanzorneni okien....
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja :) to ano, developeri dnes dokonca aj kuticu predaju za cenu penthouse :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja inac ta kuchyna ma okno hore, sirka je 2,2 metra a dlzka 4,3 ale sa mi to zda male....
Odpovedať
Profilova fotka
kde su stupacky v kupelni? tam ako je wc, pracka, vana, alebo v ktorej casti? kde je odpad?
Odpovedať
@kapokapo ale tych 2.2 ide posunut trosku. Tu 3, 8 zas trosku zuzit. Kolko sa tam da hybat po okno s tou prieckou ?
Odpovedať
Profilova fotka
@dannyelle ako je wc...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka60 velmi malo na rozsirenie...
Odpovedať
@kapokapo hm, ani manz postel, ze opreta o jednu stenu a druhe ulicka by vysla ?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka60 to mozno aj ano...
Odpovedať
Profilova fotka
v 5.08C urobit spalnu takymto sposobom: https://static.4nets.sk/photo/23/5394... 5.08A a 5.08B preburat a spojit dokopy a v 5.08A urobit kuchynsku linku - cast pojde na spodnu stenu vedla tej skrine a cast dat smerom k spalni - chrbtom k satniku. Satnik tiez upravit kvoli kuchynskej linke. Alebo to potom spravit tak isto, len s kuch. ostrovcekom, obmedzujuce je iba odpadova rura, cize drez musi mat odpad iba do niektorej z tychto 2 stran... Bude to chciet viac uprav v A,B,C izbach, ale nemusela by sa burat ta najvacsia stena a mohlo by to splnit ten ucel, aby ostala jedna izba cela a aby spalna bola samostatne. Izba 5,4x3,8m by ostala dostatocne velka aj na 2 deti. Co ty na to?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dannyelle ahoj, dakujeeeeem...to znie super:)
Odpovedať
Profilova fotka
@kapokapo no to som rada ze som takti pomohla, namaluj si to cele este najprv napr. Na navrhinterieru.sk, vieme ti to potom skomentovat a este poupravovat ako by to vyslo, hlavne treba poratat vsetky centimetre, rozkreslit ulozny priestor ci to tak bude ok, ale myslim ze ked nebude ostrovcekova varianta, mal by vojst pohodlne aj stol pre 4 ludi... Takze hor sa do prekreslovania, vygumovat steny a zacat odznova malovat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?