Ako efektivne zmenit podorys bytu?

Dobry deň, chystame sa do rekonštrukcie. ake zmeny navrhujete pri byte s tymto podorysom?
Odpovedať
Dobre by bolo napisat co chces zmenou dosiahnut.
Odpovedať
Je to nahodou super kompaktny podorys, okna na obe strany (nevieme sice svet.strany). My mame nieco velmi podobne. akurat ta cast s kuchynou, obyvackou a chodbou je takmer cela otvorena. Vstup od obyvacky oddeluje asi 2m dlha priecka s roll-doorom (satnova skr.) A kuchynu mame opticky oddelenu od obyvky castou linky vysokou asi 170cm (nie bar.pult). A my mame vstup na terasu asi v strede tej celej vonk.priecky (kuch+obyv), ale na tom sa samozrejme nic menit neda. Zalezi to ob toho, ci ches mat priestor otvoreny, alebo ci chces mat kuchynu samostatnu. Zalezi to od tvojich preferencii. Nic si neuviedla, tak nevieme. A nevieme, ani s cim sa vobec da hybat, ktore priecky su nosne atd.
Odpovedať
ahojte, nosna priecka je presne ta ktora predeluje obyvacku a kuchynu a spalnu a detsku izbu. Premyslame nad dverami s kuchyne do obyvacky a dvere ktore su s kuchyne na chodbu by sa zamurovali. samozrejme ak by to statik povolil kedze je to nosna stena.
Odpovedať
a este som zabudla zo spalni je zapad slnka a z kuchyne a obyvacky je vychod.. :D
Odpovedať
My planujeme takto: http://youtu.be/r7TSMh-gKjY Byt je orientovany zrkadlovo a za obyvackou smerom do schodista je este komora, inak by to malo byt presne to iste. Vchod do obyvacky je hned pri vchodovych dverach a do kuchyne sa vchadza cez obyvacku. Povodny vchod do kuchyne je zamurovany a teda sa moze rozsirit kuchynska linka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?