Ako dlho trva montaz zarubne s dverami?

Profilova fotka
lebo mam pocit, ze sa snad nikdy nenastastahujeme, to nejako trva
Odpovedať
ake dvere interierove ci bezpecnostne vonkajsie ci ake?
Odpovedať
Profilova fotka
@johnyfly1 interierove
Odpovedať
@zuzik1983 7 dveri, cca 5 hodin. Robili to dvaja chlapici.
Odpovedať
mame dvere Massonite. Najskor ich zlozili na zemi, dali tam take zelezne spony v tvare V, potom takzvane slinaky, zarubnu postavili, dali do vodovahy, vyplnili nizko roztaznou pur penou a dali rozsprajce. 7 dveri cca tiez 5 hodin. Skladal to manzel so svokrom, cisty amateri, robili to 1. krat. Ked vyschla pur pena, zavesili na panty dvere.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik1983 včera montovali 4ks.cca3.5hod.Invado či čo.na prízemí máme dre a teda dosť velký rozdiel.v neprospech Invado.ale zasa cena.....
Odpovedať
JA som si montoval zárubne sám nakoľko som si potreboval asi dokázať,že viem spraviť asi čokoľvek :-D . Nakoniec som to zvládol ale nebolo to až také ľahké. Inak ak by bola cena montáže v cene dverí radšej by som to využil :-D.Dvojo dverí asi za 3 hodky aj so složením zárubní.
Odpovedať
Profilova fotka
@deto_oesya @cannella @taylor71 @blackomt dakujem,len ma zaujima,kolko to asi trva.nebudu to robit uplny amateri,uz zarubne robili.takze sa da zvladnut 7dveri a zarubni za ten 1den
Odpovedať
@taylor71 DRE- nato,že to vyrábajú Poliaci,kvalita a prevedenie veľmi vysoká. Bez akejkoľvek reklamácie,všetko sedelo. Ja ich mám v celom byte a čo sa týka poskladania je tiež jednoduché.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Mne osadili bezpečnostné dvere so zárubňou za 4hodiny aj s likvidáciou odpadu. Dvere boli vyrábané na zákazku vyberala som si bezp. triedu dverí , povrch, kľučky, bezp. vložku. Dvere mi dodali za 2týždne. 100% spojnosť.
Odpovedať
3 izbovy byt cize 5 dveri a cca pol dna.
Odpovedať
Profilova fotka
7 oblozkovych zarubni sa da urcite osadit za den,
Odpovedať
Profilova fotka
Takisto som ich sám osádzal, jedny cca 1 hodina aj so zložením zárubne. Samozrejme je dobre mať stolárske svorky a zopár drevenných klinov. U mňa chceli 50 € / ks za osadenie, tak som sa naučil sám.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?