Zmeny v projekte

Ahoj, začali sme pozerať projekty pre stavbu rodinných domov, chcem sa opýtať skúsených a najmä tých, čo už majú tieto začiatky za sebou, do akej miery sa dá zasiahnuť do navrhovaného katalógového projektu RD. Príklad, pozdáva sa nám veľmi projekt od PRODOMu typ Elegant 99, zamilovali sme si práve ten typ strechy a milé balkóniky:) len by sme chceli o jednu izbu naviac v rámci rozdelenia miestností, či je možné daný projekt nejak "nafúknuť" o nejaký ten meter. Prípadne, či je možné zmeniť u iného typu projektu strechu na polvalbu. Ďakujem za rady a nápady:)
Odpovedať
pokiaľ sa mení celkový vzhľad domu, tak sa buď tieto zmeny zahrnú do projektu pre stavebné povolenie, alebo ich musíš zakresliť do projektu pri kolaudácii. Nikto neskolauduje niečo, čo je postavené inak ako je dané v projekte, na ktoré bolo vydané stavebné povolenie. Ja osobne som projektant, tak ak niečo budeš potrebovať poradiť, tak mi kľudne napíš správu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@lubos_bk_project ahoj Lubos, mam tiez podobny problem. Zmena projektu Bungalov 1175 - predlzit o meter a presunut zopar priecok. Musime o zmenut poziadat autora projektu - Euroline .sk? alebo ho kupit a iny projektant nam ho moze zmenit? Je nutne mat aj realizacny projekt, ci staci projekt na stavebne povolenie? Dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?