Zmena v pôdoryse.Aký je Váš názor ?

Zahrávam sa s myšlienkou, žeby som zmenil rozpoloženie kúpelni. Zmena by spočívala v tom, žeby som spoločnú kúdeľku prehodil s (malou kúpeľňou so šatníkom). to znamená, žeby sa do spoločnej kúpeľky chodievalo z nočnej časti.tým pádom by sa eliminoval rušivý moment pri návšteve tejto kúpelne, čím by sa vlastne nechodilo do kúpeľne ako keby cez obývačku, čo vy na to?
Odpovedať
sám si si odpovedal, bude to tak asi lepšie ;-) .Kde budeš mať ohrev vody?
Odpovedať
Vsak prehod iba dvere v malej kupelni. Nech sa chodi z chodby do "satnika". Z velkej kupelne urob satnik a malu kupelnu.
Odpovedať
@evica01 ve´d takto som to opísal v úvodnom komente :)
Odpovedať
@ezbrane ohrev vody bude v technickej miestnosti, ktorá je momentálne pri malej kúpeľni.
Odpovedať
@wladivostok jaaj :-) tak dobre. Urob si tak aby vam bolo dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@wladivostok ako by to bolo podla mna vchod zarovno a radsej dat striesku, tak isto krb vsunut viac do obyvacky, aby bolo viac miesta na vchod 1,2m sirka chodby je uz na hranici. teraz mam 1,1 v byte, no je to otvorena chodba, preto neposobi stiesneno, uzavreta....neviem mas tam 3 svetlovody, ked dobre vidim. to ta vyjde teda dost draho, na jeden tak cca 400-600 eur. a to nehovorim o tom, ako bude vyzerat strecha. staci ti tak pat 10 wattovych led ziaroviek. keby aj svietis 24 hodin denne 365 dni v kuse zaplatis cca 65 eur za rok. co pri cene povedzme 1625 eur za svetlovody musis nepretrzite svietit takymi piatimi ziarovkami 25 rokov...zvaz....mysli nato, ze v noci slnko aj tak nesvieti, a dost svetla mat nebudes ani pod mrakom. tu hlavnu kupelnu vymen, to je super napad. mame teraz dvere z kupelne do jedalno kuchyno obyvacky...ono je to sranda, ked clupne, no nie pre vsetkych a uz nie po takych piatich rokov. (predpokladam, ze budes mat rekuperaciu, tak medzeru pod dvermi mat budes)...to budes potom pocut skoro kazdy prd, clupkanie, cikanie. otazka-patria tieto zvuky do jedalne? dvere do technickej asi ani netreba, ani stenu, uz to mas zatvorene aj od garaze, aj od chodby...nieco usetris a presvetlis lepsie tu presien, ci ako to nazvat. a moja (ne)oblubena spajza :) zrusit :D kvoli tej malej spajzicke stracas miesto v kuchyni, musis stavat extra dve steny, extra zarubna, dvere, vypinac, svelo ,okno, omietky na tie extra steny...na tej dlzke dva metre, ked si odmyslis tu spajz das 5 spajzovych skriniek o sirke 40 cm a vyske 2,2m, hlbke 60 cm....vojde ti viac potravin, prehladnejsie ich mas ulozene a usetris 1m2 plochy na kuchynu. cenovo asi to iste. len tolko moje kriteria
Odpovedať
@martin153 Ďakujem veľmi cenne rady :)
Odpovedať
Profilova fotka
@wladivostok za usetrene peniaze ma mozes kludne pozvat na pivo :-D
Odpovedať
súhlasím @martin153
Odpovedať
@martin153 zabudol si mozno poradit ze nielen vchod zarovno ale aj garaz zarovno, potom moze tu technicku miestnost dat vzadu pozdlz garaze a ostane viac miesta na kupelne resp. posunie kuchynu aby mala obyvackokuchyna pravidelny tvar. @wladivostok nechapem tie ohyzdne dispozicie kupelni, hajzlik rovno vedla obludnej rohovej vane, v dalsej kupelni seredny totalne out rohovy sprchovy kut, a la 90-roky...strasne. Miestnost 1.07 je co?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?