Young House

Ahojte, staval niekto nízkoenergetický doma firmou Young House? Aké s ňou máte skúsenosti? ďakujem
Odpovedať
na ich stranke su same dristy :-| pri kazdom dome je merna potreba tepla pre kzady 23,11kwh/m2 coz je ocividne klamstvo aby mal kazdy doma rovnke stranky a este ked pozrem te izolacie 100mm v podlahe a 300mm v streche tak snivajte s nami.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme ich navštívili v rámci výberu firmy pre náš dom a vyradili zo zoznamu po dvoch minútach.....pracovník nám nevedel zodpovedať základné otázky. Tak akú dôveru by sme mali v dom, keď nevedel nič o technológii, záruke domu??
Odpovedať
Dobry den "adka1978", moje meno je Ján Leškovský a som konateľ spol. Young House. Ak si dobre spomínam, boli ste na obhliadke jedného z našich domov s našim novým zamestnancom, ktorý vám nevedel zodpovedať otázku záruky na dielo (dom), ktorú štandardne poskytujeme. Áno nevedel to, nezastávam sa ho. Bol v tom čase v "zácviku" a myslím si, že nikto učený z neba nespadol a mladým treba dať šancu. Kedy a kde sa to majú naučiť ak nie v praxi. Dnes po pol roku viem konštatovať, že jeho jednanie je už na úplne inej úrovni ako začiatkom roka, ale stále sa musí zdokonalovať. Na druhej strane, po obhliadke ste prišili s manželom a otcom k nám do kancelárie a ja osobne som vám zodpovedal všetky otázky, ktoré vás zaujímali. Lenže z vášho tvrdenia môže náhodný čitateľ usúdiť, že sme podvodná firma, ktorá nevie čo robí. Keby ste opísali celú situáciu, bolo by to podľa mňa viac na poriadku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?