Vyýškové osadenie

Dobry den, Podla uzemneho planu mame stavebnu ciaru 3m od hranice pozemku (dom bude bez pristresku nad vchodom). Podla Vasich skusenosti ako vysoko by mala byt nulova vyska domu. (Viem, ze cim vyssie tym lepsie kvoli vode-teren je rovinaty, mame tlakovu kanalizaciu). Rozmyslal som nad vyskovym rozdielom medzi obytnou castou a pristavanou garazou o vysku jednej tehly. Jedna sa hlavne o sklon pre vjazd do garaze pri vzdialenosti 3. metrov. Garaz bude pristavana z pravej strany. http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@rado1704 neviem teraz čo riešiš ale predsa viac záleží ako ti ide pozemok. Ak máš pozemok takto dokonale rovný ako je na obrázku, tak si dom osaď o cca 20cm vyššie od cesty a garáž môže byť v tej istej úrovni a máš to. Toto je nevýhoda kupovaných projektov. Mne zamerali geodeti celý pozemok výškovo, poslali projektantovi a ten mi podľa toho osadil dom a dal výšky.
Odpovedať
Profilova fotka
Stará miera rokmi odskúšaná, min na dva schody tj 30-35cm nad okolitým terénom
Odpovedať
Profilova fotka
Keď dáš podlahu 0,00 na 20 cm nad úrovňou najvyššieho bodu cesty (väčšinou v strede) ešte nemusíš dať schody a chodník vyspáduješ do cesty. Máš bezbariérový vstup do domu. Najlacnejšie riešenie, nakoľko nemusíš robiť také vysoké základy pod dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?