Variant vstupu do domu

Cawte, Ktory variant vstupu by ste vybrali ? A B C alebo D ?
Odpovedať
najviac sa mi asi pozdava ten treti to cecko, je tam dost priestoru aj na ulozny priestor na skrinu a celkovo oproti tym ostatnym mi to pripada ako najpraktickejsie riesenie ;-)
Odpovedať
@mrmartinez ano z toho priestoroveho hladiska Ccko lebo tam je dost miesta, najschopnejsie riesenie to asi bude, viete si tam dat aj nejaky nabytok :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mrmartinez Podľa mňa si toho zakrúžkoval málo, celá tá ľavá polovica domu by si zaslúžila prerobiť. Dokonca ani vybrať s tých variánt si neviem vybrať lebo kúpeľ§a v zádverí mi nepríde ako dobrý nápad, vieš mi povedať ako by si ju využíval.
Odpovedať
@martosko Vyuzitie:1. Ak idem z vonku spinavy tak nemusim ist cez cely dom do kupelne. 2. Ak je druha kupelna obsadena 3. Ako WC pre navstevy. Tu je osadenie mozno to bude davat vacsi zmysel s nim.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to ma byt z toho hladiska ze budes chodit permanentne den co den do domu spinavy je pre teba mat kupelnu co najblizsie k dveram do domu, ak tvoja cesta po prichode dom vediet automaticky do kupelne, no aj tak si myslim, ze sa skor vyzujes pojdes si pre veci do izby a potom do kupelne z tohto hladiska to je jedno a ak by som si mala vybrat tak variant 2 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mrmartinez No neviem či sa niekedy zoberieš osprchovať cez celý dom cez zádverie do kúpeľne alebo aký zamazaný by si musel byť aby si sa musel sprchovať hneď ako vôjdeš dnu možno keby si spadol do žumpy neviem ako často sa tak zamažeš, ale nechcem ťa presviedčať ak to máš vymyslené, mne by tam kľudne stačilo WC s umývadlom aj to by bolo len také núdzové riešenie, aby jediné samostatné WC bolo až v zádverí nič moc, ako som hovoril ja by som toho poprerábal viac ako len vstup.
Odpovedať
@mrmartinez za mňa B. Ide sa priamo von (dnu) bez zbytočných otočiek. Oceníte pri nosení nábytku, pri bežaní po zabudnutú vec, nebodaj pri potrebe rýchleho úniku z domu. Zároveň je tu obývacia časť najmenej rušená prichádzajúcimi/odchádzajucimi. Do TM budú dvoje dverí?
Odpovedať
@zltalienka Nie, iba jedne. Tie pri kuchyni som zabudol odstanit.
Odpovedať
Profilova fotka
asi tiez ten treti variant by som si vybrala avsak dvere do tej malej kupelne by som dala asi z chodby aby navsteva nemusela chodit az do vstupnej haly ked bude chciet ist na wc. ale to uz je len taky detail, ktory by som asi pozmenila. ale inak ten treti je najlepsi.
Odpovedať
@mrmartinez najpraktickejší je asi ten tretí, ale ani jeden z tých návrhov toho vstupu nie je zlý, ale vymenila by som technickú miestnosť a kúpeľňu pri vstupe, decké izby vedľa seba, spálňu by som dala tam kde je decká izba vedľa tej kúpeľne budete mať viac súkromia a hneď aj kúpeľňu :)
Odpovedať
Za mňa B, tiež máme v zadveri malú kúpeľňu. Akurát máme oproti hneď hosťovskú izbu. Technickú a špajzu by som vymenila a dvere do technickej by som dala z chodby.
Odpovedať
Profilova fotka
Za mňa B. Určite je vstup najlepší v priamej línii a nie zalomený. To C a D je úplne zle, také zalomenie mi nedáva zmysel. A má vstup priamo do stredu O.I. čím jej uberá využiteľnosť. Ten 1. dom bol lepšie riešený. Tento má lepšie umiestnenie na pozemku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Dik vsetkym za nazory. Najviac hlasov dostal variant B. Projekt som podla toho upravil a este aj ako niektory pisali dal detske izby vedla seba a spalnu oproti a vymenil technicku so spajzou. @kosto13 Mas uplnu pravdu. Ten prvy projekt som vykolikoval na pozemku a nepacilo sa mi kolko miesta ostalo na zahradu ( i ked na papieri to az tak zle nevyzeralo) ale na druhej strane bol lepsie rieseny ako tento.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?