Upravená Lagúna 422 - nejaké rady a tipy?

Ahojte, dlho sme hľadali projekt ktorý by bol vhodný na užší pozemok. Našla som lagúna 422 ale trochu sme ho upravili. Nejaké rady a tipy? Ďakujem
Odpovedať
Ahoj, my máme podobný len zrkadlový a len taky detail - kuchyňu mám do U 🙂 a ešte jedna otázka - samostatne wc nemáte ?
Odpovedať
caw, Tvoj projekt vyzera na 90 percent ako bungalov 1678. ( inak pekne rieseny a velmi vhodny na svojpomocnu vystavbu kde si hrubu stavbu viete postavit aj so strechou sami kvoli jednoduchej konstrukcii. )
Odpovedať
@alexandra98 vyskúšaj ešte floorplanner, kde si to vieš presne spraviť a potom sa prejsť v dome pomocou 3D náhľadu 🙂 Tam presne zistíš či ti bude stačiť taký a taký rozmer. Ja som si tak upravovala Lagunu12n a ešte Linear 311, aby spĺňal naše požiadavky. Nasťahovala som si tam nábytok cca v rozmeroch, aké by sme tam asi chceli mať a zistila som, že niektoré izby by nám boli podľa pôvodného projektu malé, iné sme mohli zmenšiť. Zväčšili sme si ho na 110m2 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Take jednoduche ale prakticke. Predpokladam detska izba nechcel by som spoločnú stenu so spálňou
Odpovedať
@zajo123 ďakujem za typ. Vyskúšam určite
Odpovedať
@mrmartinez ahoj určite teda pozriem aj ten co hovorite.
Odpovedať
@nely1704 ahoj, nie nemáme, pretože už roky co žijem u rodičov kde samostatné WC nieje pohode bývame. Ale projekt mal samostatné WC v pôvodnej verzii lenže to tam bolo trosku zbytočne lebo bolo WC aj v kúpeľni. Ale stále o tom uvažujeme, že by sme dali. Ale chceli co najjednoduchší projekt aby sa dalo co najviac svojpomocne urobiť.
Odpovedať
@ferron ahoj, kvôli čomu nie?
Odpovedať
@alexandra98 podľa mna to je strašne maličké, 96m2 zastavaná je naozaj moc malo na 4 izbový dom, budete to mat skutočne tesne my mame zastavanu plochu 115 a je to trochu tesne a to sme 3 neviem si predstaviť že náš dom ma čo i len o 1m2 menej...ale pokial tie rozmery sú len čisto vnútro teda plus múry 30cm na každej strane čiže vonkajší rozmer 8,6x12,6 tak to neni zase take zle ale ešte by som to trocha zväčšil...dispozične si myslím že fajn, taká jednoduchá klasika
Odpovedať
@karoli12 áno tie rozmery domu sú vnútorné čiže bude 8.75 x 13.05.
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra98 no lebo sem tam rodičia aj hluk robia v spálni
Odpovedať
@ferron nebudeme mat drevodom ale vymurovany 🙂 takže hluk bude minimálny
Odpovedať
Profilova fotka
@alexandra98 no aj xez murovany počuť tiež máme taký
Odpovedať
@ferron okey 🙂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte, má niekto tento domček? Uvažujeme nad stavbou, tak by som bola vďačná za nejaké foto 😉
Odpovedať
Profilova fotka
@laguna422 v skupinach najdes aj lagunu a tam su ludia s tymito domami, ci uz origo alebo upravenymi tak ak sa pozries tam, myslim, ze by ti to mohlo pomoct
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?