Stavia niekto dom Aktual 20?

Profilova fotka
Pekný deň prajem,chcem sa opýtať či niekto nestavia,alebo už nemá postavený a zariadený domček Aktual 20. Hľadám nejaké inšpirácie. :-)
Odpovedať
Dobry den aj my chceme stavat tento domcek. vidim ze ste uz zacali :-) :-) :-) Robili ste aj nejake zmeny v dome? a ake mate kurenie? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
No tie fotky kúpelne nie sú z Domu aktual 20 ,to sú z prerábky kúpelne v bytovke.Ale máme nejaké zmeny ,napríklad oddelené toalety od kúpelne aj trošku okná sme pomenili,kúrenie dávame plynové. Môžem pridať nejaké vizualizácie. Máte aj vy nejaké plány na zmenu interierú? My sme chceli poriešiť aj sprchu na prízemí,ale nejako sme zatiaľ upustili od toho. :)
Odpovedať
Chceli by sme pristavat predsien. v obyvacke zrusit tu priecku a vznikne vacsia izba. zachod by sme chceli dat pod schody. Na poschodi urobit len jednu detsku izbu. to su zatial vsetko len plany mozno to aj zmenime kym zacneme stavat. a zacali ste uz aj stavat? my ho chceme zrkadlovo otoceny.
Odpovedať
Profilova fotka
Aha to môže byť pekné,my už dostavujeme,treba urobiť kúrenie,strechu zaizolovať,sadrokarton spraviť,podlahy atď. no ešte dosť.Priateľ tiež chcel spojiť dve izby a urobiť veľkú detskú,len s nami bude bývať aj mamka ,tak tam dáva naspäť priečku. Chceme ešte dať hore do kúpelne murovanú sprchu ,tak riešime ako. :)
Odpovedať
No my mame dve dcery tak preto sme sa rozhodli pre jednu detsku izbu bude to jednoduchsie :-) :-) ale ste uz aspon zacali my uz vyse dvoch rokov cakame na jeden papier z mesta a bez neho za pohnut dalej nemozeme :-( :-( :-( snad od jari zacneme aj my
Odpovedať
Profilova fotka
@iwka111 No my už pomaličky dokončujeme domček,chýba nám už len to čo som písala,je toho ešte dosť,ale snáď sa nám podarí budúci rok sa nasťahovať,uvidíme ako to všetko dopadne :)
Odpovedať
Profilova fotka
A prečo čakáte už tak dlho na jeden papier?
Odpovedať
čakame na uzemny plan bez neho sa dalej nepohneme ale uz sa pomaly robi tak snad do jari bude hotovy co uz aj my konecne zacneme.
Odpovedať
Profilova fotka
Aha,tak na tých úradoch sú poriadne pomalí
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte. My už sedem rokov bývame v domčeku aktual 20. Máme tiež porobené nejaké zmeny....ak by ste chceli niečo vedieť, rada odpoviem :-) .
Odpovedať
@dusko14 dobry den chcem sa vas opytat ako ste riesili kurenie? ako sa vam v nom byva ? ste spokojny ? a mohla by som poprosit aj nejake foto domceku dakujem :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@dusko14 @tauta1 mohli by ste mi napísať koľko vás stála hrubá stavba? Na euroline píšu že stavebný materiál za 38000€ a chcem vedieť, či sa dá do tej sumy zmestiť alebo nie... dik :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@iwka111 Dobrý deň, aj my sme začali stavať tento domček, dali ste mi dobrú radu s tou predsieňou :-) . Dodatočne ju pristavíme , my čo robíme zmeny sú jedine že som si dala namiesto dvoch okien v kuchyni a obývačke po jednom väčšom a francúzske okno namiesto balkónových dverí a okna. Detskú tiež spájame do jednej. Čo sa týka hrubej stavby, robíme si to svojpomocne a cena za materiál je cca 10.000 e.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@silwia11 dobry den ako pokracujete s domcekom ? :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
dobrý deň, pokračujeme pomalým tempom....je to pod strechou, uzatvorené, dávame konštrukcie na sadrokartón a momentálne robíme krb, trošku sme to pomenili, lebo vždy prídeme na niečo čo nám viac vyhovuje ako je na plánoch....a vy ste ako so stavbou?
Odpovedať
Dobry den,prosim vas kolko vas vysla stavba domu aktual 20,pripadne aktual 26 ? Dakujem velmi pekne
Odpovedať
@silwia11
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?