Stavia niekto Bungalov 4i od Apexu?

stavia niekto bungalov 4i od apexu?
Odpovedať
pekný domček
Odpovedať
bude trosku s upravami, ale je nadherny :) uz aby sme stavali a mohla pridat nejake fotky :)
Odpovedať
kde to budete stavat?
Odpovedať
okres Senec, nepoznas niekoho kto taky stavia niekde blizko BA?
Odpovedať
bohužiaĺ..od nich ľudia moc nestavajú
Odpovedať
ved prave, od nich stavaju u nas co som videla len jeden domcek, ale ten je trosku iny.. vsetko su to klasicke prodomy a euroliny a pod. my sme chceli nieco ine :)
Odpovedať
mne sa ich tvorba moc pači
Odpovedať
aj nam sa paci, boli velmi mili ked sme tam boli.. poradili, nebol problem.. :) uz nech je povolenie a nech uz kopeme aspon..
Odpovedať
co ste tam zmenili?
Odpovedať
krb dame oproti medzi kuchynu a chodbu, skor do obyvavkovej casti.. neviem to presne popisat, je o par metrov posunuty do domu, nebude na hranici s terasou ale priamo v dome.. a kuchyna bude oddelena, do tych troch izieb sa bude dat ist len z jednej strany, resp. od vchodu. ten pristup k izbam od kuchyne bude uzavrety, zo strany chodby tam bude satnik :) neviem to presne popisat, skusim najst scan toho nakresu..
Odpovedať
@katarinka16 skus si pozriet moje fotky.Ja uz len vymalujem dam parkety a mozme sa stahovat.Je to pekny dom,a jednoduchy,bude sa vam pacit
Odpovedať
super fotky :) parada.. a kolko vas vysiel? hruba stavba zatial? a robili ste ho svojpomocne? my chceme svojpomocne hrubu stavbu a ostatne dodavatelsky.. uz aby sa zacalo :) tesiiiim sa
Odpovedať
Článok sa načítava...
@katarinka16 robili sme viacmenej svojpomocne.Zaklady kopalo JCB-cko,a beton na zaklady a platnu priviezol domiesavac.Mury a veniec sme robili s manzelkou,strechu majstri,aj okna,sadrokarton,poter,zateplenie a omietky tiez majstri.Ja som robil elektrinu,vodu,kurenie,plyn,kanalizaciu a pripojky,A stal cca 40 000 EUR viac urcite nie.
Odpovedať
@yoyozuzi dakujem za info :) my sme pocitali do 60 000 ale sumy sme radsej trosku navysovali, aby sme potom neboli neprijemne prekvapeni.. priatel chce ten domcek urobit ako nizkoenergeticky a tak je tam kopu poloziek ktore nepoznam a prvotna investicia je vyssia.. dom bude plne elektrifikovany a budeme mat krb.. plyn sme nechceli, hoci neobol by problem pripojit... hadam uz coskoro zacneme, tak potom dam aktualne info :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?