Staval niekto dom Junior 430 od Euroline?

Profilova fotka
Rad by som nejake info atd..dakujem
Odpovedať
1
2
Postavili ste ho? My ho ideme tiež :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den,my mame Junior 430 postaveny.
Odpovedať
@alhola viete mi poskytnut nejake info ako sa vam byva?
Odpovedať
Profilova fotka
Udelali jsme par zmen a jeste bychom jich par udelali.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 pod schodistem jsme udelali wc, misto koupelny je technicka mistnost,posunuli jsme pricku mezi lozici a koupelnou a zvetsili jsme si koupelnu a tim i trochu satnu,zrusili jsme stresni okno na wc, a zrusili jsme v kuchyni pricku (nosnou)mezi kuchyni a jidelnou (mezi okny kuchyne a jidelnou) prostor je vzdusnejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 ceho jsme si nevsimli je,ze komin na krb je u dveri do obyvaku,tak ten bych dala ke kuchyni a to podloubicko pred vstupem je uzke,asi bych to zrusila a zvetsila bych tim tu nasi technickou. Jo a dvere na terasu,jsme nechali pojezdove ne ty stredni,ale ty prave,mame vetsi prostor.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 jinak z chodby do kuchyne jsme dali zatahovaci dvere,taky dobra volba :-) pracovnu jsme udelali z puvodni technicke,ta je idealni a je to i jako pokoj pro hosty. Podlahove vytapeni je taky super,mame na nem lepene pasy vinylu (pokud to pisi spravne) a jen ve vstupni chodbicce,technicke a koupelne a Wc je dlazba.
Odpovedať
@alhola máte to tam prekrasne, kupelna presne podla mojho vkusu, podobne zmeny budeme mat aj my a viete mi povedat kolko vas vysiel cely dom a ci ste stavali svojpomocne alebo firmou?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 tak my jsme staveli svepomoci (1zednik a bral si svoje lidi) manzel je elektrikar. Jinak my jsme meli o dveste tisic drazsi zakladovku,protoze jsme na navazce a museli jsme mit retencni nadrz,tlakovou kanalizaci a sachtu na vodomer. To penize taky litaly..
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 tak zakladovka jen proto,ze jsme na navazce a byvale skladce,tak stala ne 250tis,ale 420tis.,hruba stavba stala 1,5mil.,strecha 400tis. Pak okna 120tis.,predokeni rolety 80tis.dvere interierove 48tis. podlahy 55tis (manzel lepil sam vinyl,deti maji koberec z Hornbachu a my v loznici kvalitni koberec z Brena,kuchyne 250tis vc.spotrebicu (ale draha byla jen kvulh tomu,ze jsem chtela vsude supliky),koupelna A 2toalety vysly na 150tis.,krb 70tis.a venkovni upravy,pripojky,dlazba,zabradli (48tis) plot,to je dalsi darda..zatim nemam vse spocitano a schody treba stoji dubove 100tis,bukove 70tis.. madlo na schody 3tis. Je tam pak silene moc drobnych polozek,ktere ve finale udelaji 100tis.
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 jeste doporucuji vyzdit zabradli nahore,to mame taky a je to fajn.
Odpovedať
@alhola super ste to rozpisala, dakujem krásne, aj my budeme vacsinu svojpomocne tak snad to bude všetko ok :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak manzel uz je z baraku na nervy,uz by si to nechal postavit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 jinak hodne stesti na spravne a ferove dodavatele,,zadne prostoje a prijatelne ceny :-)
Odpovedať
@alhola dakujem, ste zlata, bude to pre nas ešte dlha cesta ale velmi tuzime po tom domceku tak snad pojde vsetko ako po masle :-)
Odpovedať
@alhola ešte mi napadlo, ake máte strešne okna?
Odpovedať
Profilova fotka
@fiancee19 viz foto. Objednaval je kamarad,co dela strechy. Jsou dobre,akorat na chodbe je tolik svetla,ze je to po ranu na oslepnuti..takze budeme montovat venkovni roletu,doporucuji akorat je potreba privest kably a to je lepsi,kdyz se to nachysta v prubehu stavby.
Odpovedať
Dobrý deň, vedeli by ste mi poslať viac foto z interiéru, vopred ďakujem. Vladimirtakacc@gmail.com
Odpovedať
vyzerá tom, že ste sa s interiérom celkom vyhrali. máte niekde aj viac fotiek? rád by som si vaše dielo pozrel tak trocha viacej
Odpovedať
@godla1989 @akamko idete ho aj vy stavat?
Odpovedať
@fiancee19. Dobrý deň, áno. Projekt máme kúpený, akurát vybavujeme stavebné povolenie. V marci by sme chceli začať stávať.
Odpovedať
@godla1989 dobrý deň, tak super, my stihame tento rok len zaklady a ostatne na jar, môžeme zdielat info :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@akamko Dobrý den, s interiérem jsme si nevyhráli. Oresi nám navrhli kuchyň a koupelnu s toaletami mi navrhl kamarád z Proceramu. Zbytek jsme plácali sami s ohledem na nízký rozpočet si manžel (elektrikář) spoustu věcí dělá sám, podlahy máme z výprodeje (již se nevyrábí), teď si bude manžel dělat sám schody. Co se týče vybavení,máme malé děti, interiér v přízemí budeme ladit až děti odrostou, teď tady máme nábytek, který jsme měli na bytě, žádná disajnovka :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@akamko
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@fiancee19 dobré, keď začneme tak pofotim a napíšem😀
Odpovedať
@alhola ďakujem za fotky, super!!!
Odpovedať
@godla1989 tesim sa, nech vam to ide od ruky :-) ja mam vo fotoblogu co zatial porobili chlapi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokud budete chtit neco poradit nebo odfotit,dejte vedet :-) nezapomente na tu nesmyslnou nosnou pricku mezi oknem jidelny a kuchyne,nas to stalo zbytecne bourani a preklad. A loznice je zbytecne maxi,pricku koupelna/loznice bych posunula az co nejvice k oblozkam dveri a bacha na vysku interierovych dveri v projektu,jsou vysi nez se prodavaji standardni dvere.
Odpovedať
@alhola dakujem, asi vas veru este budem otravovat :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?