Standard 107 od Promiprojekt

Profilova fotka
Stavia niekto Standard 107?
Odpovedať
zatial nie, ale chystame sa... nemas nejake blizsie info a pikosky k tomu domu?:)
Odpovedať
ja chcem 135 vrch je tam totožný a henten prístrešok mi príde o ničom... ak by sme išli do 135 spojme sa povedzme im, že hej páni jeden stojí 1050.... za 1 800 vezmeme 2-3 5 kusov kolko sa nás nájde...
Odpovedať
Profilova fotka
1050 :-) rátaj ešte situáciu osadenia s prípojkami cca ďalších 200 :-). Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@ondrejp my ho uz staviame :) len sme tam urobili trosku zmenu, z kuchyne nemame okno ale zatahovacie dvere, lebo tam budeme mat ten pristresok potiahnuty az do konca a bude tam krita terasa...
Odpovedať
@katebj aky podorys? lebo tu je dost nezmyselny... http://projektyrd.zoznam.sk/sk/katego...
Odpovedať
@katebj : tak gratulujem ku prebiehajucej stavbe, my sa chystame este len zajtra zlozit zalohu za pozemok:) snaad by sme niekedy v maji, alebo v lete mohli zacat stavat. Vy robite aj pivnice? Nieco podobne ako ste si vy dali dvere z kuchyne tak budeme asi aj my riesti, aby bol priamo z kuchyne vychod na terasu. Kde na SVK staviate ak smiem vediet? prisli by sme sa mozno na jar pozriet ako prebieha stavba:) ako dlho vam robili projekt na ten dom? Pytal si projektant aj nejake priplatky za mensie upravy? ak nechces odpisovat sem tak kludne na: ondrejpalencar@gmail.com dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 preco nezmyselny?
Odpovedať
@katebj tak podla tohto podorysu http://projektyrd.zoznam.sk/sk/katego... zacinaju schody v obyvacke a ked aj TV ma byt na tom mieste, ako je to v podoryse, tak to nie je dobre riesenie s tymi schodami. Schody skor mimo obyvacku...navsteva (detska) na poschodie neprejde cez obyvacku a navyse ani pred TV. Mozno je Standard 107 aj iny projekt, ale na tom v linku je hrozny.
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 tv si mozes vymenit aj s krbom, alebo si tam das este priecku okolo schodov. Je to len ten podorys iny nie je...Mne sa ten dom velmi paci ako vyzera z vonku a bol to nas favorit. To ako si urobis vo vnutri priecky je uz na tebe, pokial to nie su nosne...
Odpovedať
@katebj preto som sa pytal, ze aky mas ty ;-) Pricom som uviedol, ze tento povodny podorys je dost nestastny...
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 a videl si k tomu domu aj iny? lebo ja o inom neviem
Odpovedať
@katebj potom radsej vybrat iny dom...
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado35 uz neskoro.. mne sa paci a aj vyhovuje. Krb vymenim s TV a nic mi na tom nevadi
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@fogo ano my uz 3 roky byvame :) mam na mojom profile fotky tak pozri, kde staviate?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@fogo http://www.modrastrecha.sk/blog/kateb...
Odpovedať
Ak by má niekto záujem o projekt od promiprojekt, mám doma poukaz na podrobný položkový rozpočet a projekt doplnkovej stavby zdarma, ktorý platí pri objednávke do 31.8.2017
Odpovedať
Profilova fotka
@fogino super a ako vam to ide?
Odpovedať
Ahojte viete mi niekto povedat pribliznu cenu standartu 107 na kluc? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?