Slameny dom - EcoCocon

Dobry den. Chceli by sme si dat postavit slameny dom od firmy EcoCocon. Mensi prizemny dom, od 100-115m2. Mate niekto osobnu skusenost alebo s takymto typom stavby alebo priamo s touto firmou? Dakujem za nazory a rady!
Odpovedať
Profilova fotka
Neda mi nepovedat to ale prasiatka prezili v murovanom domceku. 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Neda mi nepovedat to ale prasiatka prezili v muro…
@wolodymyr tiež to vidím podobne. Nechem ale vnucovať svoj názor. Možno som iba príliš konzervatívny. Ja, ked vidím slamu, tak sa mi vybavia myši.
Odpovedať
Co som pozeral kedysi, prve domy u nas stoja tusim uz cca od 2010. Boli projektovane Createrrou, asi by som sa obratil na nich pre referencie. Tu tazko.
Odpovedať
😊
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od edrusenka:

Dobry den. Chceli by sme si dat postavit slameny …
@edrusenka vcera registrovana, jeden prispevok a hned otazka na konkretnu firmu. Ach jaj. Smrdi to reklamou, ktora je tu platena. Prepacte ak sa mylim. Inak by som tiez sa pozrel po createre.
Odpovedať
Profilova fotka
Akoze drevodom ano, to este mi pride take ok, ale slameny domcek, to by som asi nemal odvahu. Mozno zalezi aj kde, v akej casti Slovenska, ale teda ked staviam dom, tak nech to nieco aj vydrzi.
Odpovedať
@wyrky Dobry den pan wyrky. Som tu nova, takze som si neuvedomila, ze by sa to mohlo povazovat za reklamu. Nie, nerobim tu nikomu reklamu. Realne sa pytam na skusenosti inych clenov. Mrzi ma, ak som porusila nejake nepisane pravidla. Nevedela som, ze iste veci sa ako novozaregistrovany clen nemam pytat. Dakujem za nazor.
Odpovedať
@jozef7778 Dakujem za odpoved a za nazor, pan Jozef. Samozrejme, kazdy ma urcite predstavy a poziadavky. Pre nas je to ekologickost stavby a byvania. Ale suhlasim, ze slovo "slama" nevzbudzuje hned u kazdeho doveru 🙂 Este raz dakujem za nazor.
Odpovedať
@bigjamajko Dobry den. Ano, mate pravdu. Ich domy uz stoja kade tade po Slovensku. Dakujem za informaciu. S Createrrou uz spolupracujem. Hladam skor informacie a "osobnu" skusenost. Dakujem velmi pekne za vas nazor a pomoc.
Odpovedať
@wolodymyr Mate pravdu. Ale odvtedy im mozno tiez mury trosku popraskali. Zartujem. Dakujem za nazor. Viem, ze "slama" neulahodi kazdemu, ale my chceme minimalne zatazovat prostredie a zit v co najprirodzenejsej stavbe. Dakujem za reakciu! Pekny den prajem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od edrusenka:

@wolodymyr Mate pravdu. Ale odvtedy im mozno tiez…
@edrusenka a nad drevodomom si neuvazovala? Ono asi pri kazdom type domu bude potrebna zakladova doska, tak ci tak.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od milanista:

😊
@milanista toto mi presne hned napadne. znami stavali takyto nejaky slameny a hlineny a neviem aky dom. ale mne sa to nejak nezda, aj ked som to bol pozriet pocas stavby.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od michal33822:

@milanista toto mi presne hned napadne. znami sta…
@michal33822 ako to vyzera, ked je dom hotovy? je to poznat na pohlad, ze z coho je postaveny? alebo vnutri to nejak necitit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?