Rozpis tehal v projekte

Dobry den,mal by som jednu otazku. Je standardom, aby projektanti pramo v realizacnom projekte uviedli presny rozpis mnozstva tehal,ktore sa maju pouzit pri vystavbe domu, alebo tato otazka ma byt na zodpovednosti stavebnej firmy,ktora si to ma vypocitat sama? Ďakujem.
Odpovedať
@satrapold ahoj je to asi viacmenej na tvojej dohode z projektantom. Ja som to nemal . Mal som len vypis reziva na krov . Ale s tym materialom to je jednoduche ja som to bral do stavebnin tam som povedal ze co bsetko mi maju nacenit a na to som doatal aj cenove ponuky od zeleza do zakladov az po stresnu krytinu. Viacmenej sa trafil pri tvarniciach na jednu paletu tak som spokojny co som mal navyse tak to som vratil a dodavatel mi vratil peniaze na ucet tak spokojnost.
Odpovedať
@satrapold a este si daj pozor ze ak ti to bude dodavat stavebny material firma nech ti zauctuje len to co spotrebuje!!!Ale je lepsie rieait si vsetko sam . Firmy radi zarabaju dva krat... cest vynimkam majitel mojej stavebnej firmy mi dal kontakt priamo na jeho dodavatelov ale aj tak moji znami mi vedeli dat o neake to percento lepsie ceny
Odpovedať
presne tak ako pise filipe1...nech ti da stav.fima ponuku na material, potom s nou obehaj stavebniny a co dostanes lepsiu cenu ber tam, co nie, nech doda firma. nezabudnut na take veci ako..ci sa da vratit nepouzite, kto to odvezie (lebo casto byva preprava viac ako to co vracias), odvoz paliet ci je bezplatny, ci preskladauju a vedia dodavat postupne ak treba, ...viac ma teraz nenapadne.
Odpovedať
@filipe1 mohol by si urobiť reklamu do IP?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?