Rodinný dom sympatic

Chcela by som sa spýtať na názory zo skúsenosti, na koľko by mohol vyjsť takýto 3 izbový dom svojpomocne a bez zariadenia? Máte Ďakujem http://bbcdomy.sk/sympatic/
Odpovedať
Profilova fotka
@sana2005 Stále je tu plno takýchto otázok na ceny ale veľmi ťažko sa na to odpovedá lebo každý si pod pojmom svojpomoc predstavuje niečo iné, záleží aj na materiáloch ktoré chcete použiť a na štandarde ktorý chcete dosiahnuť. Záleží aj na regióne v ktorom chcete stavať skrátka je tam veľa faktorov. Dosť veľká položka je aj pozemok, prípojky, prístupová cesta čo síce nieje súčasť domu ale bez toho to nejde. Keďže som už čo to na domoch odrobil a mám aj väčšinu potrebného náradia na rôzne práce, aj tak by som si sám na niektoré veci netrúfol ako kúrenie voda elektrika obklady a dlažby. Tiež nerátam že by ste zvládli stavbu domu sami od začiatku po koniec a okrem toho pri svojpomoci sa strašne predlžuje doba výstavby alebo treba dať výpoveď v práci na rok ale skôr dva a venovať sa len tomu. Takže ťažko povedať cenu ja by som si typol cca 50 000 eur ak už máte pozemok ktorý je prevažne rovný a blízko pri ceste a sieťach ale záleží to na veľa aspektoch a samozrejme bez nábytku a bez úprav okolia ako ploty a chodníky.
Odpovedať
@martosko Pozemok už máme, bude sa jednať o nové zastavané územie a chceli by sme stavať z tehly, ale 50000 sa nám zdá na taký malý dom príliš, no hádam sa zmestíme do 40tis bez zariadenia. Každopádne ďakujem za záujem odpovedať.
Odpovedať
Profilova fotka
Hruba stavba - do 25k € - zvysok 10-15k €
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?