Rodinné domy Malý Tomášov - hľadám susedov

Pekny den. Uvazujeme nad kupou murovaneho rodinneho domu v lokalite (Maly) Tomasov cez spolocnost eco-domov. Najde sa tu niekto kto sa rozhodol pre rovnaku lokalitu, resp. firmu v lokalite Malinovo, Bernolakovo a pod. a dokazal by nam dat aktualne referencie. Zatial sa mi podarilo najst iba niekolkorocne diskusie, ktore boli aj pozitivne aj negativne. Chceli by sme vsak nieco aktualnejsie. Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@romana234 Ahoj, tato spolocnost vo velkom stavia domy v Malinove Tri vody :) Kamosom stavali dom v roku 2013 a chvalili si ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@romana234 zdravicko, my sme momentalne s firmou eco-house v stadiu riesenia zmluvy pre samotny dom, resp. zmluvy o diele. Tiez som hladal akesi referencie, ale ku tomasovu som nic nenasiel. Podla informacii, ktore nam boli este davnejsie (maj) tlmocene sa pozemkov predalo uz viacero, cize ak to nebol len marketingovy tah, tak musi byt viacero ludi, ktori prostrednictvom vyssie spominanej firmy stavaju domceky. Ak ste sa rozhodli pre tuto lokalitu a pre firmu, skuste prosim poslat spravu, pripadne by mozno nebolo uplne od veci zalozit podobnu sukromnu skupinu na FB ako to urobili obyvatelia kompelxu tri vody malinovo, ktoreho vystavbu zastresovali rovnaky ludia. Poshareovat pripadne problemy, ci vychytavky by bolo mozno fajn
Odpovedať
Profilova fotka
@romana234 Zdravim, my ideme taktiez cez ecodomov kupovat pozemok a stavat dom v lokalite maly Tomasov. Tam ako je restika u zlatej rybky.
Odpovedať
@lottagalota @vlcak88 @bennynko dakujem vsetkym za reakciu :-) my sme nakoniec nasli domcek nasich snov aj s pozemkom v inej oblasti a cez niekoho ineho. Verim vsak, ze vy budete spokojni a onedlho budete tiez byvat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@vlcak88 zdravim, takisto stavame cez nich a nebolo by odveci zalozit tu fb skupinu. Skuste to zalozit a snad sa casom tam viacerí susedia pripoja :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?