Realizacny plan v rozostavanom dome

Ahojte vie mi niekto poradit? mame rozostavany dom a potrebujeme si dat urobit realizacny plan lebo nejak sa nam nedari hospodarit s peiazmi podla predstav a chceme mat v tom jasno, ze co si mzeme a co nemozeme dovoit. robil to niekto takto ako my, ze uprostred stavebnych prac? vela uz toho mame porobene ako strecha, murovacky, okna, priecky, elektika...teraz nam treba take ze podlahy,podlahove kurenie, schody, krb, omietky,malovanie, kuchyna, vstavane skrine, dvere, sadrokartony a este urcte vela inych veci len ma nenapada...neviem nic objednat ani sa pohnut dalej alebo robit viac veni naraz, lebo neviem ci nam na to vyjdu peniaze...alebo len proste neviem ako to urobit lebo som v tomto zaciatocnicka a laik...neviete kokko by to stalo a pripadne odporucit niekoho na vychode Sk. michalovce, kosice, okolie...dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
By som to rozdelila.Hrubá stavba,interiér,exteriér.Hrubú stavbu asi už máte.Interiér teda vnútro domu ak máte už peniaze nadoraz tak základné veci ,ktoré sú potrebné pre život a aj musia byť hotové aby ste skolaudovali treba dokončiť určite.Ostatné ako vonkajšok domu ,záhrada ,dvor to môže aj počkat.Ten interier si rozlož te do etáp.Čo treba najprv.napr kúrenie podlahové najprv .potom podlahy...Napr. taký krb ..môžete mať zatial prípravu na krb a krb urobíte aj neskôr.Ale napr bez kuchyne sa bývať nedá.Zvážte čo treba najprv a čo môže počkať.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/forum/rozp...
Odpovedať
Profilova fotka
https://slavikova.blog.sme.sk/c/32267... :-) :-) :-)
Odpovedať
@bielavila ak to neni v MI, tak mi napis do posty, vsetko sa da, len treba vediet ako na to ;-)
Odpovedať
@bielavila pozri inzeráty a internet. sú ľudia čo ponúkajú vypracovanie rozpočtu, no neviem či nebudú chcieť projekt na základe ktorého by to spravili, lebo inak treba premerať a narátať celú stavbu. Možno by to spravil projektant, ale nájdi jedného voľného v tomto čase. Neviem, či ti neostane zobrať pero papier a písať zoznam čo ešte chcete spraviť, chodiť po dome a dopisovať zabudnuté, následne pozháňať ceny a nakoniec sa dopracuješ k tomu čo chceš. Rozpočty a zoznamy položiek nájdeš aj tu na fóre.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?