Prvý náčrt pôdorysu - názory, pripomienky

Poprosila by som vás o názor, pripomienky k nášmu prvému náčrtu pôdorysu domu. Máme k nemu niekoľko pripomienok už aj my teraz, ale som zvedavá aj na tie vaše.
Odpovedať
Profilova fotka
Môj názor. Garáž 43 m2 a izby 9m2? veľké spálne a malá obývačka. Krb a kuchyňa...,bude tam velmi teplo, WC by som posunula k chodbe a miestnosť 1.03 k 1.05.
Odpovedať
@lucinka33 presne toto bola moja prvá pripomienka, preto budeme túto miestnosť zväčšovať do dĺžky i do šírky. Takisto aj tú jednu detskú izbu. Pracovňa 1.06 nám stačí aj v tomto formáte,aj keď aj tá sa bude asi ešte o pol metra zväčšovať. Ďakujem za postreh :-)
Odpovedať
Profilova fotka
áno tiež mám taký názor že izby sú malinké, skúste si metrom pomerať nejaké izby čo máte doma a skúste porovnať :) síce neviem koľko ľudí bude bývať v domčeku ale aj kuchynský stôl keby ste chceli dať väčší tak vám tam nevojde, skôr by som dala rohovú linku /aj keď možno chceš anglickú kuchyňu čo sa aj mne veľmi páči ale tuto by to zabralo veľmi veľa priestoru/ a tým pádom aj väčší stôl. Obývačka je veľmi malá- máte ju kratšiu ako kúpeľňa v spálni (čo je tiež zbytočnosť 3,8m dlhá kupeľňa). a neriešila by som spálňu 1.9 medzi dvoma kúpeľňami bude tam hluk- vlastná skúsenosť.
Odpovedať
@barboravarghova vidis? ;-)
Odpovedať
@paulli určite tie priestory zväčšíme, v mojom pláne je stôl pre 6-8 ľudí, takže aj kvôli tomu :-) Čo sa týka tej detskej izby ( je to zle zakreslené), tak plánujeme ju odhlučniť. Mali ste to odhlučnené, alebo to fakt bolo až tak všetko počuť? Nad týmto som ani nerozmýšľala, že by odtiaľ bolo niečo počuť... super postreh!
Odpovedať
Profilova fotka
máme to odhlučnené aj keď sme dávali nový sprcháč tak aj tak bolo počuť vodu cez stenu ale nie len to ale celkovo... katastrofa. My to tak teraz v projekte tiež neriešime :) .. Aspon tú jednu kúpeľňu zrušte, poprípade zmeňte dispozíciu, ale to je len taký môj návrh :)
Odpovedať
@paulli nepomôže ani vstavaná skriňa v detskej na tej jednej stene pri manželskej kúpeľni keď to bude všetko odhlučnené?
Odpovedať
Profilova fotka
myslím že to by šlo (tiež mi to napadlo :) ) ale tá dĺžka 3,8m...skúste si to zmerať kolko to je :)
Odpovedať
@paulli Málo či veľa? Mne sa to zdá akurát. Moja mama má vo svojej spálni 4m vstavanú skrinu a je dosť natrieskaná vecami :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@barboravarghova tak podľa môjho názoru je to príliš vela :D.. a ešte keď si vezmeš že spálňu budeš mať dlhú 5,11 m tak myslím že tm nebudeš mať len posteľ a nočné stolíky ale aj nejakú tú skriňu alebo malé skrinky, tam tiež vopcháš veci :D a v hosťovskej máš ďalšiu obrovskú vstavanú skriňu :D
Odpovedať
@paulli V spálni skriňu nechcem, tam chcem mat len nejaky nábytok na tv a možno môj kozmetický stolík, este presne neviem...no, uvidíme, aká bude finálna verzia :-)
Odpovedať
vobec to nebude vela, mas tamiba minisklad. Ten by som zrusila a dala tam wc a zvacsila pračovnu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@atlaska tu technickú s práčovňou budeme zväčšovať o cca 1,5m
Odpovedať
Pridávam už druhú verziu, s niekoľkými zmenami :-)
Odpovedať
@paulli skús tu pozrieť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@barboravarghova áno toto je oveľa lepšie aj priestrannejšie :) len na 1.04 by som riešila dvere do vonku lebo sa ani nezmestíš do tej miestnosti :D v tom prvom projekte sa mi zdalo, že je to všetko namadžgané na sebe :D
Odpovedať
@paulli už minule som mu písala za tie dvere, že sa majú otvárať von, a nie do vnútra, tak neviem či na to pozabudol, alebo čo, ale aj tak si to spravím podľa seba. Teraz viac rozmýšľam nad tými oknami v detských izbách a pracovni, či nie sú príliš veľké, či nestačia aj menšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@barboravarghova ja by som to nezmenšovala :) niet nad prirodzené svetlo a presvetlený dom :) však žalúzie budete mať keby niečo :)
Odpovedať
@mk7 tu je to lepšie vidieť :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?