Prosim, odporucite skuseneho projektanta na rekonstrukciu RD na cast so zdravotnickym zariadenim?

Hladame projektanta, ktory by mal zaujem a skusenost s projektom na rekonstrukciu starsieho RD - cca 45 rocneho, ktory by sme potrebovali prerobit na dom s 3 ambulantnymi castami, lokalita Zahorie. Dakujem.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
ahoj, ja som z popradu a ideme stavat dom 28km od Ba - smer Šamorín. Chcela som projektanta, ktorý nebude drahý samozrejme a v Ba sa to všetko pohybovalo okolo 2300eur. Našla som na centrum.sk náhodou 20projektantov, s ktorými som si prešla požiadavky a oni mi ponukli ich cenu. Najlepšie byšiel Attila Tompa. Mala som predsudky voči maďarovi, ale on je Slovák a komunikácia bola na ďaleko lepšej úrovni ako so všetkými ostatnými ľuďmi. Projekt vytvorený úplne od nuly, mnou a priatelom, vyšiel se vším všudy 1600eur. jeho promtnosť ,jeho ochota, neustále bol na maily a ani nechcem posčítať kolko zmien sme spravili. Vo všetkom radil. Stránku na FB má AT projekčná činnosť....okonca si predstav že už to bolo z jeho strany uzavreté, mal to už poslať profesistom ako kurenár, statik na ´dalšie riešenie a my sme mu ešte vcera napísali že mame zmenu, a dosť závažnź, kedže sme zmenili celú technicku miestnost a schodisko a hned sme sa mu ospravedlnili že vieme že si budeme musiet priplácat,lebo už to poslal dalej ale že to ešte chceme zmenit a on si prirátal iba 140eur. a ked som mu napísala že mu posleme 200eur lebo chapeme ž to je jeho čas a ratanie zasa navyse povedal, že nas ešte realizacia vyjde vela a že iba 140eur. takže ja mam slzy v ociach z tohto úžasného prístupu a človeka zároveň. Je to projektant z okresu Dunajská streda, sídli v Orechovej potôni. Pavla Rafajová
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?