Hladame projektanta, ktory by mal zaujem a skusenost s projektom na rekonstrukciu starsieho RD - cca 45 rocneho, ktory by sme potrebovali prerobit na dom s 3 ambulantnymi castami, lokalita Zahorie. Dakujem.
ahoj, ja som z popradu a ideme stavat dom 28km od Ba - smer Šamorín. Chcela som projektanta, ktorý nebude drahý samozrejme a v Ba sa to všetko pohybovalo okolo 2300eur. Našla som na centrum.sk náhodou 20projektantov, s ktorými som si prešla požiadavky a oni mi ponukli ich cenu. Najlepšie byšiel Attila Tompa. Mala som predsudky voči maďarovi, ale on je Slovák a komunikácia bola na ďaleko lepšej úrovni ako so všetkými ostatnými ľuďmi. Projekt vytvorený úplne od nuly, mnou a priatelom, vyšiel se vším všudy 1600eur. jeho promtnosť ,jeho ochota, neustále bol na maily a ani nechcem posčítať kolko zmien sme spravili. Vo všetkom radil. Stránku na FB má AT projekčná činnosť....okonca si predstav že už to bolo z jeho strany uzavreté, mal to už poslať profesistom ako kurenár, statik na ´dalšie riešenie a my sme mu ešte vcera napísali že mame zmenu, a dosť závažnź, kedže sme zmenili celú technicku miestnost a schodisko a hned sme sa mu ospravedlnili že vieme že si budeme musiet priplácat,lebo už to poslal dalej ale že to ešte chceme zmenit a on si prirátal iba 140eur. a ked som mu napísala že mu posleme 200eur lebo chapeme ž to je jeho čas a ratanie zasa navyse povedal, že nas ešte realizacia vyjde vela a že iba 140eur. takže ja mam slzy v ociach z tohto úžasného prístupu a človeka zároveň. Je to projektant z okresu Dunajská streda, sídli v Orechovej potôni. Pavla Rafajová