Projekt RD detská izba/izby

Zdravim.planujem postaviť dom na pozemku ktorý mi dajú rodičia ako samoziadatel o hypo.po porade s fin. Poradcom a predstavení mojej predstavy domu-bungalov (max.9m široký a dlhý xy) mi odporučil prehodnotiť rozloženie izieb kvôli financiám.dilemu mám z rozloženia det. Izieb, ktore som chcel 3 hoci menšie..ale nalomil ma myšlienkou že je to zbytočne, že deti by mali byť spolu..že izby budú malé a časom možno nepotrebné/nepostačujúce.a.dom staviam pre budúcnosť, svoju resp ich..napadá niekoho riešenie aby deti v jednej izbe(veľkej)mali spoločný ale zároveň súkromny priestor?mám niekto nápad ako to urobiť?projekt?foto? ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ms135:

Zdravim.planujem postaviť dom na pozemku ktorý m…
@ms135 nenechaj sa zlomit nechapem kde na toto prisiel. Radsej nevh robi financne poradenstvo a nie stavebnu poradnu. Deti budu v tych izbach 15+ rokov v spolocnej izbe im bude chybat sukromie a bude z toho peklo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ms135:

Zdravim.planujem postaviť dom na pozemku ktorý m…
@ms135 osobne si myslím, že deti by ocenili samostatné izby Dá sa to riešiť aj tak že priečka medzi detkými izbami by bola sadeokartonova, a keď by ste v tej buducnosti zistili, ze je lepšie mať jednu väčšiu miesnosť, tak by sa odstránila, nevýhoda je tá, že horšie izoluje zvuk, a nezavesíte ( bez predošlého spevnenia) na ňu ťažsie predmety ( veľkú tv, kuchynské skrinky,....)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mellie111:

@ms135 osobne si myslím, že deti by ocenili samos…
@mellie111 tie nevyhody vobec nie su pravda
Odpovedať
Spoločná izba je za mňa prúser. Boli sme 3 súrodenci a súkromie sa rovnalo 0. Určite keby mi projektant navrhne 1 izbu by som ho okamžite zrušila 😅
Odpovedať
co myslis pod mensou izbou? ja mam 11m2 a okolite domy to maju tak isto a izba mala nieje vobec pre jednu osobu....jednoznacne a bez debaty osoben izby...inak ani neuvazujte
Odpovedať
Profilova fotka
Ja, ako najmladsia, som bola rada v jednej izbe so surodencami 😆😆😆 ich sa radsej nepytam. Ahoj. Mas uz projet? Deti uz su? Ake velke by mali byt ich izby? Aka velka ma byt ich spolocna izba? Ci by im bolo dobre spolu velmi zalezi na ich charaktere a vychove. Moje 2 deti maju kazdy sam izbu, 12m2. V styroch predchadzajucich byvaniach mali izby 12m2, tak sme tak dali aj v postavenom dome.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Ja, ako najmladsia, som bola rada v jednej izbe s…
@lenkito10 ahoj..deti majú 10/8/4r, striedava starostlivosť 😔 zaoberám sa tým kvôli tomu že projekt rozbieham, dom bude úzky a dlhý...no musím pozerať na peniaze ako samoziadatel..teraz sú v jednej izbe, aj u ex a u mňa..chcel by som im dopriať priestor ale zároveň pozerať do budúcna ako ten dom najlepšie využiť ak by už...ale ak by bolo potrebné..nechcem fixovať sa a potom sa chytať za hlavu že mám tri izby deti po školách a nič v nich alebo niekto z nich ten dom preberie a že by som mal aj ja priestor v dome..dúfam že som sa vyjadril správne😏mám možnosti aké mám, prišlo to s nečakaným ,neželaným rozvodom (ja som bol proti)a ja musím vymyslieť čo a ako dalej teraz
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?