Projekt RD - Bungalov

Máme vybrané dva projekty, pričom prvý je s garážou a podkrovím, kde by sa nachádzala bude jedna hala alebo dve menšie izby, a druhý bez garáže, bud s bočným prístreškom alebo státím pred domom. Prvý projekt - nie je v nom zaznačená vstupná miestnosť a kúpelna - bude to riešené takisto ako na druhom obrázku. Strecha je v regulatívach valbová alebo sedlová, Rozmery pozemku sú 17,4 x 28m Ďakujem za každý zmysluplný komentár Ak je medzi vami projektant, s ktorým by sa dalo rozumne dohodnúť(komunikácia cez mail/telefón, kedže som v zahraničí) resp. viete o nejakom z okolia TO NR PN TT, poprosil by som súkromnú správu.
Odpovedať
ešte by si mohol doplniť orientáciu tých domov k svetovým stranám. Ale hneď na tom prvom projekte vidím tie "mini" dvere do spálne, chcete cez ne chodiť bokom? :) Posteľ bude v priestore takže sa okolo nej dá chodiť, alebo je to len ilustračne takto znázornené? Ďalej schodisko, zdá sa mi tam málo miesta nato aby ti tam vošla aj podesta no a v garáži nepočítaš s nejakým oknom? to by som odporúčal aby si tam nemusel stále svietiť. Ďalej v druhom projekte nevidím nijakú technickú miestnosť, treba počítať s priestorom na kotol, záleží ako chceš vykurovať. Ešte ma napadlo, krb nechcete?
Odpovedať
Profilova fotka
@patrikha trosku sa v tom neorientujem, ale pri tom druhom mi vadi vsetko... prepojena denna a nocna cast (hluk sa bude ozyvat vsade. Vychod zo spalne na terasu ja nemusim - skoro nepoznam ludi co to realne pouzivaju. Aj ked by existoval clovek co rano vyjde zo spalne na terasu, tak vacsinou prejde cez kuchynu, lebo si zoberie kavu :-D :-D :-D Pocas dna asi tazko vyuzijes ten vychod... Riesenie obyvacky pre mna neprakticke... Kuchyna - chyba mi ulozny priestor - neviem si predstavit spajzu 1,1m2. V dnesnej dobe by som odporucila technicku miestnost...
Odpovedať
@yakkuza Sever je vľavo, tie mini dvere do spalne mi tak hlupo vysli, samozrejme budu nomalne80tky, Postel bude v priestore, za nou bude pricka a tam bude satnik, V garazi budu dve male dlhe oknicka, samozrejme, a tiez by sme dali jedno rovnake okno aj do spalne do satnika. Co sa tyka toho schodiska, urcite si necham poradit ake to ma byt velke, siroke atd.. Krb by sme chceli, plus plynovy kotol. @lenka_21 v spalni bude cisto len preskleny roh, ziadny vstup na terasu ani nic podobne nieje potrebne Viac sa priklaname k prvemu obrazku, len neviem ako si poradit s podkrovim, aka ma byt vysoka strcha atd...
Odpovedať
Profilova fotka
@patrikha treba vyhladat projektanta/architekta a on to vyriesi za Vas...urcite ovlada vysky a pod.
Odpovedať
druhej lepší, ale je tam spousta věcí, které stavbu prodraží, rohové okno, výklenky atd. Jinak se mi ta dispozice líbí, žádné zbytečné dveře ze zádveří a nemusejí být ani mezi obývákokuchyní a zbytkem domu. A hlavně ten obývák není projektovaný na koukání na TV.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?