Projekt radovych domov s orientaciou vstupu z juhu

Profilova fotka
Zdravim, potrebovala by som poradit, ci existuje niekde hotovy projekt radovej vystavby domov s orientciou vstupu z juhu. TO znamena, ze hned vedla vstupu by bolo terasove sedenie. Stretli ste sa niekde s takym projektom? Alebo jedina moznost je dat to nakreslit projektantovi. Dakujem za kazde info
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@nunusimi Jeden taký dom má v katalógu EUROLINE - http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... Osobne však odporúčam individuálny projekt ktorý bude prispôsobený pre daný pozemok a ktorý by vyriešil aj súkromie terasy od ulice. V prípade záujmu mi napíšte a rád pomôžem so štúdiou alebo rovno aj projektom pre stavebné povolenie, ktorý bude šitý pre Vaše požiadavky.
Odpovedať
@nunusimi naozaj odporúčam individuálny projekt, čo sa týka katalógových projektov, skoro vždy je tam potrebné niečo upraviť a to sú peniaze navyše. Vrelo odporúčam pána Mikulca - z osobnej skúsenosti - je to mladý, kreatívny a horlivý architekt, svoju profesiu naozaj bravúrne ovláda, určite budete spokoní, navyše Vám môže urobiť aj vizualizácie priestoru - čo je fakt super. Odporúčam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?