Projekt NAVI, rady, postrehy.

Ahojte rada by som Vaše názory, postrehy na tento projekt. Stavali alebo plánuje z Vás niekto tento domček? Plánujeme stavať a pôdorys tohto projektu by sme trošku chceli upraviť. Toaletu pri detských izbách by sme určite chceli oddeliť. Zadnú časť domu budeme upravovať, dom bude 4- izbový nie 5 ako je v projekte. Čiže tá veľká izba hosťovská tam nebude, a kúpelňu presunieme na pravo pri technickú miestnosť a spojíme so spálňou. Dom bude kratší. Veľkosť vstupnej chodby - zádveria postačujúci? Zaujímali by ma Vaše postrehy ohľadom veľkostí miestností, praktické rady, nápady. Budem vďačná za každý postreh.
Odpovedať
@dzani veci, ktoré by mne vadili: 1. vstup priamo do obývačky. 2. zádverie - žalostne maličné - tipujem cca 1,1 m široké (nepočítam šatníkovú skriňu) čo je naozaj málo. Ako podklad k vypracovaniu nového projektu však bude stačiť, dajte tento nákres skúsenému projektantovi spolu s návrhom Vašich zmien a určite sa dopracujete k peknému projektu. Tento, v tomto stave by som ja teda nechcel.
Odpovedať
Ďakujem pekne za názor, áno na zádverí budeme trvať, aby bolo určite širšie aj teraz máme malú chodbu a tomu by som sa chcela určite vyhnúť. Vstup do obyvačky nám neprekáža, trvali sme na dverách zo zádveria do obývačky a tie tam budú, nech priamo od dverí neťahá do vnútra. Samozrejme je to podklad, ktorý dáme ešte prekresliť a prerobiť, dispozične nám celkom sadol samozrejme na menšie úpravy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?