Projekt na prístavbu kuchyne

chceme k domu pristavat kuchynu, ako mam zacat hladat projektanta, staci aj nejaky lacnejsi? alebo aj pri pristavbe je mat dobre poriadny projekt? dakujem vopred.
Odpovedať
@denkatn je lepsie mat lepsieho projektanta aj pri takychto pristavbach. Taktiez to treba mat poriadne nakreslene aj vsetko pripravene. Takze jednoznacne by som skor lepsieho hladal!
Odpovedať
tu by som teda rozhodne nesetril. ako predsa len potrebujes aby to bolo psravene dobre aj po technickej stranke. radsej by som si naopak priplatil za poriadny projekt
Odpovedať
Profilova fotka
Setrit na takomto niecom nie je na mieste. Treba dobreho projektanta, ktory ma s takymito pristavbami skusenosti a dobre to navrhne.
Odpovedať
@drslavino presne tak. a zvlast ak to bude pristavba, treba vyriesit mnoho veci, aby to nevlhlo hlavne a tak, aby si to nejak nesadlo oproti uz stojacej stavbe, tu by som setrenie rozhodne neodporucala
Odpovedať
Profilova fotka
@pachi12 S tym sadnutim to ti musim dat za pravdu. Znamy tak pristavoval tiez cast, maju tam garaz a nad nou pracovnu a teraz po 15tich rokoch im to zacalo sadat, steny praskat a tiez hlada moznost, ze ako to cele urobit aby to nestalo majland.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?