Projekt na mieru

Ak máte čas a skúsenosti, poteším sa konštruktívnym pripomienkam. :-) Ďakujem! Vstup do domu je z východu, orientácia obývačky: juh - západ.
Odpovedať
@zuzanocka27 mne sa tam viacero veci nepozdava. uz ten zakladny pocit kolko hlucheho priestoru je v tej dennej casti a oproti tomu ako natlacene posobi zvysok domu. nepaci sa mi ze kazdy vchadza do domu prakticky cez obyvacku. chyba mi tam samostatne, denne wc. na jednu stranu je oddelena denna cast domu od nocnej a na druhu ked chces ist na wc musis ist do detskej kupelne. satnik z detskej izby sa mi zda zbytocny. technicka miestnost ak ma sluzit este aj ako pracovna a byt priechodna z vonku je primala a inak ani jej umiestnenie velmi nezodpoveda koncepcii domu. to za obyvackou je zimna zahrada? ako sa do nej vchadza?
Odpovedať
@luck4 Ďakujem za názor, úprimne nad 3. wc uvažujeme, no neviem kam s ním. Technická miestnosť, je technická, pracovňa je pri spálni. Šatník pri detskej bude mať vstup z chodby, jednoducho sklad (sezónne veci a pod.) Z obývačky je vchod (z južnej str.) na terasu - z juhu neprestrešená, zo západu áno.
Odpovedať
@zuzanocka27 myslela som práčovňu, nie pracovňu :) tak z toho satnika by ste mohli spravit wc a povedzme skrinu a zo spajzy satnikosklad.. ta terasa sa mi nezda velmi prakticka, stolovat budete tym padom asi v zastresenej casti ktora je ale strasne daleko od kuchyne. idealny je vstup na terasu cez kuchynu, alebo blizko kuchyne a stolovanie pri vstupe, inak sa nabehate. a navyse to zastresenie ti az tak nepomoze ked tam budes musiet bezat po dazdi
Odpovedať
@zuzanocka27 Otrasné. Predstavte si že by ste tam bývali. Čo by vám vadilo?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?