Projekt MFpro STYLE 220 kúpený a ideme stavať :)

Dnes sme si kúpili projekt na náš domček od MFpro STYLE 220. Veľmi sa z toho tešíme. Dom nie je veľký, ale nám úplne postačuje a hlavne vyhovuje na náš pozemok, nakoľko je veľmi úzky a susedia sa nalepili skoro na okraj parcely :( V spálni máme vlastnú kúpeľňu a aj šatník. Detské izby sú na druhej strane domu čo bola moja podmienka. Obyvačka je veľká a kuchyňa má vlastnú špajzu - to bola manželkina podmienka :D a najviac sa tešíme na terasu v lete. Už len postaviť a užívať. Inak musím pochváliť pána z MFpro, dosť nám pomohol aj s osadením domu a celkový prístup bol skvelý a tiež komunikoval za nás aj zo stavebným úradom, lebo ta pani tam bola úplne neochotná a keď človek stava prvý dom tak ani nevie čo a ako.
Odpovedať
Profilova fotka
Gratulujem, nech vam ta radost vydrzi co najdlhsie...hlavne pri vybavovackach :-D Za mna to umiestnenie jedalne nie je bohvieake, polievku by som vyliala mozno aj 4x ale vidno ze vam tento dom vyhovuje a to je najdolezitejsie ;-)
Odpovedať
Ďakujem, posnažím sa. Jedáleň je super sme veľká rodina a určite budeme na obede aj 6-8 ľudí tak ja som to bral ako výhodu nemám rád mini stoly pre 4 osoby to sme mali na byte a jedávali sme na etapy keď nás bolo viac. :-)
Odpovedať
@vlado_m ked je pri linke barovy pult, ktory vyuzijete na bezne stravovanie, tak je velka jedalen vyhodou na velke udalosti.. ;) Mne sa paci ta rodicovska kupelka. Je super ze je spalna aj s vybavenim oddelene od deti. Ale pri 12x12 sa to vsetko krasne zmesti..
Odpovedať
@vlado_m výborný výber
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som som urobila len malinku zmenu - dvere do tej izby 13.18m2 by som zamurovala a dvere by som dala z tej chodbicky oproti tej druhej izbe. Tym padom by sa potom napriklad zasuvnymi dverami dala uplne oddelit detska cast od tej spolocenskej.
Odpovedať
@carolinka ale vznikla by nam tmava chodba to nie 😮
Odpovedať
Veľmi pekný projekt a aj pekne riešený.
Odpovedať
A mozem.sa opytat aka je to svetova orientacia?
Odpovedať
Profilova fotka
@vlado_m nebola by o nič tmavšia než je teraz .... Veď dispozícne s tým nič nezmení ... Len by mali deti väčšie súkromie. A tie dvere dvere by kľudne mohli byť aj posuvné sklenené.
Odpovedať
Tak sa nech sa Vam v nom dobre byva. Vyzera vyborne.
Odpovedať
krasny domcek mozem sa opytat aky mate na domcek rozpocet? dakujem :-)
Odpovedať
Ja uvažujem and Style 218. Nad ním ste neuvažovali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nezmesti sa nam na pozemok, ale ten je este mozno aj krajsi ;-)
Odpovedať
@vlado_m dakujem za odpoved. No ja vezmem asi tu 218, Viac mi vyhovuje, mesiac som pozerala vsetky projekty, uz som bola rozhodnuta, ze si dam nejaky vypracovat na mieru a potom som nasla tento. Jedine, co mi nevyhovuje je mala kuchyna, podla mna sa mi tam nic nezmesti, takze budem musiet zrusit spajzu asi. Ale momentalne aj tak neviem, na co by mi spajza bola. Ja nezavaram, ani nejak extra neskladujem. Viac sa mi pozdava potravinova skrina...
Odpovedať
Ja som si to prechadzal s ich projektantom, ten mi tiez povedal ze to chceli spravit bez spajze a vacsia kuchyna ale nakoniec sa rozhodli to spravit takto lebo vela ludi tu spajzu chce. My tiez moc spajzu nepotrebujeme ... Ze vraj sa to da spravit jednoducho na stavbe ze sa tam ta spajza nespravi a nie je k tomu potrebne prepracovat projekt.
Odpovedať
@bafinka ahoj :) aj my budeme stavat 218. kuchynu ideme poriesit tak ze sa tam da klasicke okno ako je vpredu a tym padom buddeme mat krasnu kuchynu do tvaru U . a take isto chceme dat aj v detskej izbe smer zahrada :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Bolo by mozne si u niekoho pozriet tento projekt v stadiu hrubej stavby? Dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Dobry den. Aj mi chceme presne tento dom STYLE 220. Zatial sme s panom len cez telefon komunikovali, ale bol velmi ochotny a na vsetko odpovedal. V akom stadiu vystavby ste? Ak by vam to nevadilo mala by som viac otazok mozem vam napisat postu?dakujem.pekne
Odpovedať
@vlado_m dobry den, chcem sa opytat v akom stadiu stavby ste a ako ste spokojny?My tiez zvazujeme projekt od tejto firmy, maju krasne projekty.Budem rada za kazde info,kludne do spravy,dakujem
Odpovedať
Ahojte.My zvažujeme s manželkou zase projekt Style 212.ame taký neštandardný pozemok kde je dĺžka 22m a šírka 38m.Viete poradiť ako by ste to riešili?Poprípade stavia niekto tento dom?
Odpovedať
@vlado_m ahoj.skus mrknut na svetlovody.je to super pomoc na presvetlenie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Dobry den, hladame projektanta na vypracovanie projektu osadenia domu na pozemok a napojenie inžinierskych sieti, okr. Nove Mesto n./V. Vedeli by ste niekoho doporucit? Jedna sa o projekt rodinneho domu Style 224 od MFPro. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@vlado_m zdravim môžem sa opýtať aký je rozpočet na tento dom, alebo akú cenu mate vy vypočítanu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@marcel714 Ahoj Marcel714, Tiež s manželom važujeme projekt od MFPRO STYLE 212. Chcela by som sa spýtať či už máte postavené a ako ste spokojní? Za odpoveď ďakujem
Odpovedať
@mambo Zdravim.Uz mame postavene a rok uz byvame :-) zatial vsetko v poriadku
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 Niečo ste menili na projekte? Nejaké foto a cca sumu koľko vás to stálo mi povedať môžete?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?