Projekt domčeka - čo by ste zmenili?

Prosim ake zmeny mi poradite dakujem...
Odpovedať
Kedze dolu je wc akoby pre navstevy, tak tu kupelnu, do nej by som urobila vstup zo spalne. Nech mate svoju kupelnu. A wc by som vymenila s tou zrejme technickou miestnostou ;-) Aj ked je pravdou, ze na wc by si siklo okno :-)
Odpovedať
@deddik toto je zmenený projekt
Odpovedať
@deddik
Odpovedať
Žiadne,je to dokonalé.
Odpovedať
Profilova fotka
@mikazibanejad my máme tento domček, bývame dva roky. Izbu dole sme nechali. Do technickej sa ide z chodby, wc sme zrušili.Nemáme garáž, iba prístrešok. Páči sa my aj Vaše riešenie.
Odpovedať
Tento zmeneny projekt vyzera dobre, neni tam nic take, co by sa dalo vytknut :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som ten detský šatník na poschodí otvorila radšej smerom do chodby. Tým pádom obe deti môžu využívať šatník bez nutnosti chodenia cez izbu druhého súrodenca.
Odpovedať
to áno vstup do šatníka nech je z chodby, bude to praktickejšie a bude možnosť aby tam mali obe deti svoje veci, len zase aby nebol problém, že sa budú hádať, kde kto čo má :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to po pravde paci a to teda velmi :-)
Odpovedať
@monikaferkova veľmi pekný domček ;-) :-)
Odpovedať
@monima1 naozaj a co kupelne nie su zbytocne dve vlke kupelne a co tak zmenit to na prizemie dat spalnu a na poschodie len 2 decke izby
Odpovedať
Profilova fotka
@monikaferkova neviem, podla mna zbytocne spekulovat, mne sa to takto paci, podla mna radsej viac miesta jak menej, ved ked dom tak preto aby sa v nom ludia entlacili jak niekde v byte nie? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj @monikaferkova , mate aj odhadovanu cenu kolko vas to bude stat?
Odpovedať
Profilova fotka
super, velmi sa mi paci, neuvazovali ste o samostatnom WC hore? kupelna dost velka aby sa rozdelila na samostatne wc a kupelnu a tiez by som asi dala vstup do satnika cez chodbu, ale to je uz len detailik ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?