Pripomienky k pôdorysu/umiestneniu domiska

Ahojte, chcel by som vás poprosiť o vyjadrenie k pôdorysu, resp. umiestnenia RD. Je to len prvotný návrh podľa našej predstavy ale tým pádom, že naše skúsenosti sú takmer minimálne, tak možno budete mať nejaké kvalitné pripomienky na čo si dať pozor, čo zmeniť, poprípade vylepšiť. Vopred ďakujem
Odpovedať
@tintilla vela tanecneho priestoru na ukor odkladacieho
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Mini gauc, mini stol, mini postel, mini sprcha. Nabytok treba dat do miery, aby neskresloval, a vyrok typu "to len pre predstavu" nie je pripustny. Kvoli zarubni vchodovych dveri sa tam skrina neda az do konca. Ak ste snivali o walk in sprche, treba to prerobit. Dve umyvadla pre manzelov su podla mna zbytocne, jedno velke postaci, zato by som ich skor dala dve detom. Chodenie deti do kupelne cez dennu miestnost a zadverie by mi nevyhovovalo. Pracku a susicku mozno zakomponovat do kupelne, nech sa tolko nechodi s pradlom. Ulozny priestor v spalni pre dvoch je dostatocny? Ruru chcete do vysky, aj nejaku potravinovu skrinu? Stol dat do priestoru, gauc zvacsit, tak aj zmenit okna. Vacsie miesto medzi oknom a stenou kde je tv skrina, ak sa niekedy budu davat zavesy. Kde je Sever?
Odpovedať
@wivik no, toto bol jeden z dôvodov prečo som chcel nejaké pripomienky. Zo začiatku sa mi to nezdalo, ale čím viac na ten pôdorys pozerám, tým je tam viac nevyužitého priestoru.. asi to budeme musieť ešte prekopať
Odpovedať
@lenkito10 Asi sa budeme musieť zamyslieť trocha viac ohľadom nábytku. S tým, že kde čo konkrétne bude sme zatiaľ neuvažovali až tak dopodrobna. Ale vďaka za pripomienky, niečo z toho určite využijem. Čo sa týka severnej strany, tak tá je podľa podľa obázka umiestnenia RD na pozemku hore. Takže kuchyňa je orientovaná na SV.
Odpovedať
@tintilla minimálne kúpeľňu vymeniť s technickou miestnosťou, nech nejde nikto čistý po sprche okolo topánok. Kuchynskú linku skrátiť a spraviť ju do U alebo s ostrovčekom alebo inak vyriešiť a dať bližšie jedálenský stôl. Takto je gauč miniatúrny a kuchyňa obrovská na druhom konci. Odporúčam teraz už naplánovať nábytok, kuchyňu a vybrať cca gauč kvôli veľkosti a to zakresliť. Človek hneď na to začne inak pozerať a nemusí potom riešiť že mohli sme ešte toto okno kúsok posunúť atď.
Odpovedať
Nemáš žiaden sklad. Kam dáš sánky, bajky, kosačku, náradie atď? Časom sa to nazbiera, budeš dorábať nejakú búdu, záhradný domček - nazvi to ako chceš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?