Prepouzitie plastovych okien pri rekonstrukcii

Profilova fotka
Chcem sa opytat na nazor ci je vhodne prepouzit plastove okna (SlovAktual r. vyroby 2006 dvojsklo) pri kompletnej rekonstrukcii domu. Budeme davat aj nove okna trojsklo, lebo budeme dostavovat poschodie ale chceme aj vyuzit v pristavbe tie okna, ktore na dome uz boli. Zaroven by sme stare okna dali prefoliovat do tej istej farby ako budu nove okna. Aky mate na to nazor? Mame v plane prepouzit na stavbe az 6 okien. Ma to vyznam, usetrime volaco, ci bude to iba komplikacia... Vdaka za rady vopred...
Odpovedať
Profilova fotka
Foliovanie bude zrejme drahšie ako nové okná. Inak v pohode sa dajú použiť znova.
Odpovedať
Ja by som uz dal vsade nove. Neskor budete lutovat, ze ste tak neurobili, ked zistite aky markantny rozdiel je medzi trojsklom a dvojsklom. Stare okna by som predal cez inzerat.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za reakcie. Je to zatial 50:50 :))) U jedneho oknara som medzitym zistovala ze foliovanie vraj nie je bohvieco, ze farba ovela rychlejsie vybledne ako keby sme objednavali original uz vo farebnej kombinacii aku chceme a vraj to az tak dobre nevyzera, ked sa detailne clovek na ne pozrie. Ma este niekto s tym skusenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?