Poznáte dobrého projektanta z okresu Senec?

Ahoj, viete odporucit skuseneho projektanta na vyhotovenie projektu k stavebnemu povoleniu v okoli Senec, Galanta za prijatelnu cenu?{tj.do 1800 euro vratane statiky?}..vopred dakujem, pripadne pridajte aj vase skusenosti..
Odpovedať
Profilova fotka
Moja povodna predstava bola podobna tvojej sume. Nakoniec som rad, ze mam projekt za 3000-3300 eur, vratane realizacneho projektu, s projektom na stavebko so statikou a autorsky dozor.
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@esino1 hej..kamo..zaplat si reklamu a tam rozhadzuj siete..tu sa to nerobí
Odpovedať
Pod pojmom skuseny ja rozumiem starsi. Maloktory starsi projektant dokaze zabezpecit kompletny projekt pre stavebne povolenie (tj vsetky profesie, ktore uviedol esino1 + poziarna ochrana a teplotechnicky posudok, statika realizacna) za taku cenu. Ale snad niekoho najdes - drzim palce.
Odpovedať
@janvirostko teplotechnicky posudok je potrebny ku stavebnemu povoleniu? My sme nemali...l
Odpovedať
@marrad zo zakona ano. Niektore stavebne urady to vsak nevyzaduju. To iste sa da povedat aj o poziarnej ochrane - osobne skusenosti.
Odpovedať
@janvirostko napis podla ktoreho zakona a ktoreho paragrafu.....
Odpovedať
@mom3 ale toto je vyborna cena ked aj s autorskym dozorom..
Odpovedať
@pates to je dost nizka cena zato velmi nezozenies mna visiel 1000 € (len profesie a to mi robili dlhorocny spolupracovnici) ale to som si architektonicky navrh a stavebnu cast robila sama....
Odpovedať
Profilova fotka
Nás vyšiel SP na 720 eur a ešte sa robí statika, architektonika, výkaz - výmer /rozpočet. To by nás tiež malo vyjsť na 700 eur.
Odpovedať
@marrad teplotechnicky posudok je podla § 4 ods. 3 zakona c. 555/2005 z. z.
Odpovedať
@janvirostko : no povedal by som že asi hovoríte o energetickom certifikáte a ten je zo zákona už teraz potrebný ku každej novostavbe resp. pri kolaudácii. Ak ho stavebný úrad nevyžaduje, je to len neznalosť zákona a jeho dodržiavania inak ale napriek tomu ste povinný ho mať. Nikto vám pri dverách nezazvoní aby vás kontroloval ale je len subjektívnou otázkou, či doklad máte alebo nie. Tá otázka v názve témy....asi by som ju poopravil, projekt k stavebnému povoleniu sa nerobí nakoľko stavebné povolenie je výsledok procesu podmieneného vlastnením projektu :-) My sme mali iba orientačnú predstavu, žiadne striktné podmienky a tak sme si vystačili s katalógovým projektom a úpravami v ňom. Nájsť dom ktorý je na to najvhodnejší je síce piplačka ale je to potom neskutočne rýchle a zmeny môžete robiť za pochodu. Projekt aj s osadením, napojením na siete, projektom septiku a podobné potrebné prkotiny nás vyšli v Hlohovci na 1500 Euro. Dokonca sa nám predajca projektov postaral aj o administratívu pri vybavovačkách. Je to všetko otázka trpezlivosti, šťastia i náhody tak trošku :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zamotek hovorim o posudku. Som projektant a prevazne projekty predkladam na stavebnych uradoch v KE a SL. V KE energeticke posudky nepotrebuju, v SL ano :)
Odpovedať
@janvirostko ja som len skonstatovala v technickej sprave stavebnej casti , že sa použije take a take murivo, taktiez vyplne otvorov a ze splanju poziadavky teplotechnicke podla normy a dostali sme stavebne povolenie...
Odpovedať
@janvirostko skuseny v tvojom ponimani starsi zobere zakazku najma si studentov alebo ludi rovno zo skoly a oni to urobia, a on zobere peniaze ako skuseny a starsi ;-)
Odpovedať
@janvirostko V SL je chladnejsie tak asi preto ;-)
Odpovedať
@marrad asi tak, aj ja som cez skolu tak pracoval :)
Odpovedať
Profilova fotka
@marrad Povodna cena mala byt 5% z investicnej hodonoty domu. Ale potom mi architekt ponukol projekt, ktory uz inde realizoval, a ktory upravil podla nasich predstav.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?