Potrebujem projekt na široký pozemok

Ahojte vedeli by ste mi poradit s projektom? mam pozemok široky 19m, a dlhy 14 m, potrebovala by som nejaky projekt na bungalow,pozerala som rozne stranky s projektami ale vsetko robia take slim projekty a dlhe su strasne tie domčeky... dakujem za akukolvek radu... ;-)
Odpovedať
@janka203 zalezi od toho co ocakavas od domu, ake mas naroky a poziadavky a hlavne ako je orientovany pozemok?
Odpovedať
my máme pozemok š. 19m a dlhý 50m. vybrali sme si bungalov 881 od euroline ale dali sme si ho projektantovi upraviť. skúste si niečo navrhnúť podľa toho čo sa vám páči a projektant to už nakreslí.
Odpovedať
Profilova fotka
ak dľžka je skutočne 14m, nie je to pozemok vhodný na prízemný dom
Odpovedať
Profilova fotka
Souhlas s @jan45 na pozemek 19x14m se rozhodne hodi patrovy, pokud to nema byt bungalow 2+kk. A jinak 19m mi vubec neprijde siroky pozemek - my mame sirku 22m a sotva jsme se vesli s patrovym domem...
Odpovedať
Presne nepises aky velky ma byt dom, pozemok mas maly a uz vobec nie na bungalov, aku mas povolenu zastavanost? na tak malom pozemku ti ani nemusia povolit stavat dom. Zalezi na obci.
Odpovedať
Skôr by som to premenoval na "Potrebujem projekt na krátky pozemok". Široký pozemok je pre mna tak 40m+. Rada je skôr vykaslat sa na ten pozemok a kupit nieco normalne ak je predpoklad, ze tam stravite cely zivot. 2,5á nie je pozemok na dom.
Odpovedať
Profilova fotka
Záleží od lokality, ak ste zdedili pozemok napr. v Bratislave poblíž centra (napr. hradný kopec) a je tam povolené stavať, tak prečo nie. Rozhodne však na tak malý pozemok treba postaviť poschodový dom. Síce nepoznáme váš plánovaný rozpočet, ani požiadavky, ale za celkom vydarený pôdorys považujem napr. vzorový tehlový pasívny dom Heluz Triumf - (na malom pôdoryse pekne využitý priestor - síce trochu malá obývačka, ale inak všetko ako má byť pre 4 člennú rodinu) http://www.heluz.sk/chci-stavet/jaky-...
Odpovedať
No my máme pozemok 28m široky a dlhý 20,5 m a práve kvoli tomu sme si dali urobiť individuálny projekt, máme bungalov s dvojgarážou široky 20,5m a do hlbky ma najhlbšia strana dlžku 10,9m.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
som sa pomylila 24 m je dlzka :) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste popozerať naše projekty, prípadne Vám radi spravíme projekt podľa Vašich predstáv ;-) Pekný deň
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?