Potrebujem k stavebnému povoleniu projekt kúrenia?

Profilova fotka
prosim vas vie mi niekto poradit či k stavebnemu povoleniu treba projekt na elektricke podlahove kurenie??dakujem za odpoved,plyn nebudeme mat iba elektriku
Odpovedať
Ahoj, možno skús toto: http://www.podlahovevykurovanie.sk/sk...
Odpovedať
@hilbia: NIE k stavebnemu poveleniu projetk kurenia ani elektriny nepotrebujes. @moncita01: Tvoja stranka je o podlahovom teplovodnom - pricom predpokladam ze elektricke podlahove mysli skor odporove draty alebo folie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mr79 a vidíš, my sme projekt kúrenia (teplovodná podlahovka + el) potrebovali. :-| Ideálne je spýtať sa na SU čo budú vyžadovať.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb dakujem za info,na SU sa chystam na buduci týžden len zistujem skor informacie.Dakujem:))
Odpovedať
@jankazb - tak to je dost divne - staci ti stavebny projekt a nie realizacny, takze ani voda, elelktrina, vytapanie a pod. tam nie je riesene.
Odpovedať
Preco to nieje niekde striktne dane co je treba k vydaniu stavebneho povolenia?? Naivne sme si dali vypracovat projekt k stavebnemu povoleniu a na nasom SU pytali aj projekt elektriny, vody, statiku a aj kurenie... Na co sa vola projekt k stavebnemu povoleniu, ked aj tak treba realizacny... Kazdy pyta nieco ine, podla toho ako sa im chce a aj tak tie projekty maju mozno tak max. 2 krat otvorene - ked pozeraju m2 do stavebneho povolenia a pri kolavdaci.. ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?