Poraďte vhodný projekt na náš pozemok

Profilova fotka
Poradte prosím nejaké vhodné projekty na náš pozemok .....chceli by sme 4iz.bungalov so špajzou, TM, a šatníkom , max.zast.140m2 a sever je tam kde je oblúk pozemku. A nevieme sa rozhodnúť na ktorej svetovej strane je najlepšie mať umiestnenú obývačku.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze k tomuto sa mate vyjadrit sami dvaja nie? nenechal by som si vraviet od nikoho preco taky a onaky dom.. ved su to vase sny, vase vizie, vasa buducnost.. ludia ti najdu to co sa im paci. Na nete su tisicky domov.... ludia vedia poradit, len stale to nebude to co vystihuje vas dvoch.
Odpovedať
alebo si dajte spravit projekt architektovi (ak trebars nenajdete nic hotove vhodne)..nie je to sice lacne, ale bude to site uplne na vas a na vas pozemok.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Obyvaciu izbu by som umiestnil z juznej strany. Ak sa Vam podari aj s terasou bude to fajn. Vstup zo severo zapadu a spalne na vychod, mozno severo vychod. Vsetko vsak zavisi od Vas a od architektonickeho riesenia ktore Vam bude najblizsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Niečo takéto, vstup na východ? http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro...
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto @matikati ja viem ze najlepsie je ked mame niecoo vysnivane...ale zial nie vzdy sa to da zrealizovat moj sen je bungalov 19 od prodomu ...ale ma viac ako 140m2 a muz mi uz oznamil ze ten vyklenok v tvare obluka co sa mi tak neskutocne paci bude stat peniaze navyse takze sen sa nekona tak isto ako aj strecha mediteran ta viacfarebna.... a tak teraz uz dva mesiace listujem katalogy ale akosi nic sme nevybrali teda vybrali ale vsade treba zmeny a to by zas boli peniaze navyse a takisto aj kopec casu ....a este dalsia drobnost na pozemku ked by sme mali vchod na SZ strane tak tam mozeme dat dom sirky max.12m kvoli stavebnej ciare co ma byt 6m /obr.2/ tak zato som sem napisala ze mozno niekto ma podobny pozemok a vie poradit nejaky super projekt alebo aj nejaky projektant ci sa tu nenajde skuseny
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?