Poraďte projekt pre mna prosiiim

Poradte co postavit na pozemok o sirke 19,5m vstup z juhu a velkosti 763m2. Tip domu nezalezi podmienkou minimalne 3i+obyvacka (aspon 30m2 a viac) a garaz. Najlepsie dvojgaraz. Rozpočet do 120 000 max(na kluc).dik
Odpovedať
nerozumiem co riesis sírka slušná viac ako 7 a pol arov... postavíš tamn čokolvek....
Odpovedať
Profilova fotka
toto je asi naj"stupidnejsia" otazka na modrej streche za cele roky co som cital :D :D :D poradte mi prosim, mam si kupit tmave alebo blede rifle? asi tak... ved to je vec osobneho vkusu, aky dom sa ti paci, co ocakavas, ake mas poziadavky, aky mas styl atd... nie je dom to co ma vystihovat teba sameho? Na nete mas , si dovolim povedat az 1000-ce projektov 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Tiez by som ti vedel poradit ake rifle keby som poznal tvoju konfekcu velkost alebi tip postav. Mozno by niekto tvrdil ze ten onen projekt je dobry koly presvetleniu a mozno niekto iny zase by mi radil nieco ine. Zaujimal ma jednoducho nazor ludi na projekty k takemuto pozemku. Chcel som za nechat inspirovat a odovodnit si to. Rifle ma nezaujimaju. :)
Odpovedať
@viktorkostka http://prodom.sk/?p=projekty&cena_vys...
Odpovedať
Tam mam zatial dvoch favoritov. Arcada 3 co mi tu uz bola napriklad dos ohejtovana cize tak a bungalow155 to este neviem. Preto si chcem nechat poradit. :/
Odpovedať
@viktorkostka a 152? http://prodom.sk/?p=projekty&project=143 Tam je dvojgaraz....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja zase rozumiem co zadavatel temy riesi, pristup z juhu znacne redukuje rozumne a prakticke riesenia. My sme sa tiez natrapili pri tejto konfiguracii s vyberom. parametre naseho domu by ako tak sedeli na otazku, ale nemame garaz, lebo ju povazujem za zbytocnost :). Ale zase na mieste naseho pristresku by ju nebol problem postavit.
Odpovedať
Poslite prosim. Som zvedavý co ma najviac nadchne.
Odpovedať
Vlado35 ta 152 je super len keby sa dala naklonovat stou 155 lebo v jednej je mala garaz a dobre izby a v druhej naopak. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@viktorkostka http://www.n-p.sk/projekt142.php http://www.modrastrecha.sk/blog/majko...
Odpovedať
Zaujimave, ale chcel by som tu flakatu skridlu cize sedlova strecha je premna neaktualna. Ale inac pekna stavba. Ako sa vam zhoduje cena stavby s projektovou cenou zatia. Je to realne?
Odpovedať
@viktorkostka hocico
Odpovedať
Článok sa načítava...
Montreal daj konkretne nieco.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktorkostka ak chces aby ludia reagovali musis kliknut na Odpovedat :) . K cene, keby som nebol vymyslal, tak za tu cenu dom naozaj stoji.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Skúste si pozrieť našu stránku. Možno sa Vám niečo zapáči. Prípadne Vám radi zhotovíme projekt na mieru presne podľa Vašich predstáv, prípadne sa pokúsime prispôsobiť inou variantou už hotový projekt. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?