Poradíte mi prosím dobrého projektanta v Žiline?

Dobrý deň, ideme stavať rodinný dom a hľadáme projektanta z okolia Žiliny, vedeli by ste mi odporučit nejakého s kým máte dobré skúsenosti? Ďakujem
Odpovedať
Ak by ste mali záujem, môžem Vám vypracovať cenovú ponuku.
Odpovedať
Nám robí projekt Jaroslav Pilarčík zo Žiliny, maximálna spokojnosť z našej strany. Len nečakajte cenu za projekt 1000€. My by sme sa mali zmestiť do 3500€ nakomplet s profesiami. Je to realizačný projekt. Keď si ho hodite do googlu, má svoju stránku, pokukajte.
Odpovedať
urcite odporucame www.mda.sk Architekt priamo zo Ziliny , na jeho web stranke nieje vela projektov rodinnych domov, odporucame sa aspon skontaktovat budete urcite spokojni :) Velmi ochotny clovek a rozumie potrebam zakaznika :)
Odpovedať
Nám robil projekt Ing. Galovič zo Žiliny. Maximálna spokojnosť môžme len odporučiť. Robil nám aj energetický certifikát. Môžem do správy poslať kontakt.
Odpovedať
Dobrý deň, ideme stavať rodinný dom a hľadáme projektanta z okolia Žiliny , vedeli by ste mi odporučit nejakého s kým máte dobré skúsenosti? Ďakujem Sagan
Odpovedať
@siska1313 za projekt vam pita 3500 eur to co vam projektuje kastiel
Odpovedať
@grasska dobry den mozem poprosit cislo na architekta dakujem
Odpovedať
@branov77 dobry den mozem poprosit cislo na architekta dakujem
Odpovedať
@33fero33 ahoj, poslal som kontakt do súkromnej správy
Odpovedať
@33fero33 neviem, ci viete rozdiel medzi projektom na stavebne povolenie a realizačným, to si vygooglite, my budeme mat realizačný. Za ďalšie, je to individuálny projekt, keďže mame uzky a dlhý pozemok + svah. Je to projekt na mieru, presne podľa nasich želaní, nielen prekresleny katalogovy projekt. Okrem toho, architekt nezoberie pre seba celu sumu, on z toho plati všetkých, čiže za projekt vody, statiky, kurenia, proste kompletka. A nepovedzte mi, ze vy by ste za toto vsetko pýtali tisícku a ešte z nej vyplatili dalsich x ludi. To by ste si asi vela namahy s tym projektom nedali. Dobrý projekt mi v budúcnosti môže ušetriť vela nervov aj penazi. Ale kazdy ma ine priority. S cenou sme plne súhlasili.
Odpovedať
@siska1313 nevedel som ze to je tolko toho mislel som cisto len projekt dakujem za vyrozumenie
Odpovedať
@33fero33 v pohode, kedykolvek😉
Odpovedať
Článok sa načítava...
@33fero33 poslala som do sukromnej spravy cislo ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?