Poprosím o názor na projekt bungalovu....

poprosim vás o názor na projekt bungalovu,ide o montovaný dom, 13 x 12,3 m,za každý názor ďakujem.....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@peter2505 Fu, je to poriadna raketa, nedal sa dať menší sklon strechy, čo sa týka pôdorysu tá časť z izbami má zbytočne odskokov a všeliakych kútov, chcelo by to zjednodušiť. Mimochodom nie je neskoro na pripomienky keď sú vytlačené projekty.
Odpovedať
to je to čo nás najviac trápi..ten sklon strechy musí byť min.30°...chceli sme kompromis aspoň 20° ale neprešlo to..a nie je neskoro...zatiaĺ sme len v príprave projektu,robíme návrh ako by mal dom vyzerať.
Odpovedať
@peter2505 dispozične v pohode, nejaká špajza by sa nezišla pri kuchyni? možno rozdeliť tú technickú
Odpovedať
@peter2505 a ešte ma zaujalo, že 500 litrový zásobník :-) čo vás tam bude 20?
Odpovedať
@sgi320 špajza by sa určite zišla ale nevedeli ju tam tak vložiť aby mala samostatné okno...
Odpovedať
@peter2505 no, veď to ani nie je podmienkou, máš to zhruba na sever (sv) stačí zabezpečiť vetranie
Odpovedať
@peter2505 možno by stačilo dať tam jedny dvere z kuchyne a tie police/regály využiť aj pre kuchyňu
Odpovedať
@sgi320 mali by sme tam byť väčšinou 2 dospelý a jedno malé dieťa..a víkendovo ešte jeden chalan.....😂😂😂
Odpovedať
@peter2505 ale veď ja viem ;-) len ten, čo to kreslil, by mal aj uvažovať, tá technická je veľká (napr. v porovnaní s kúpeľňou), bol by hriech tam nespraviť špajzu ;-)
Odpovedať
@peter2505 ale teda ak to má slúžiť ako práčovňa/sušiareň, tak tomu rozumiem
Odpovedať
@sgi320 pôvodne tam bola plánovaná špajza...len mám radšej väčšie priestory...a presne tak nejak si to predstavujem...aj práčovňa...komora...sušiareň....myslím že aj daĺšie 2 také miestnosti by sa zišli...bordelu v dome je vždy dosť...😄
Odpovedať
@peter2505 Izby su dosť veľké ale kupelna za mna veľmi malá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
zamysli sa este nad tym kde ti vojde gauc a kde telka, Zatila to vyzera, na trapenie s krcnou chrbticou a odraz okien v obrazovke Tu divnu "predsienku" v spalni zruste, zruste ten odskok a dvere dajte pekne zarovno priecky od vstupnej chodby V kupelni by som dala misu miesto sprchaca, nech to nie je ako v tronnej sieni
Odpovedať
@dafu viem...kúpeĺňa si pýta ešte také 2 m...
Odpovedať
@peter2505 aj mne pride kupelna dost mala. skusila by som to este nejako poposuvat, aby si ju mal o nieco vacsiu.
Odpovedať
Pri takej obrovskej streche by sa hore nezmestili jedna-dve izby?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako podorys dobre, dom dost velky, kupelna by bola fajn vacsia a technicka miestnost zbytocne velka sa mi zda, dalo by sa urobit v pohode spajzu. Inak super.
Odpovedať
Profilova fotka
Jedine, co mi tak udrelo do oci, je malinka kupelka, ako nejaky ten meter navyse by sa jej bol zisiel. Inak je to celkom fajn vsetko velke aj dobre ulozene
Odpovedať
Moc mala kupelna a moc velka technicka, radsej zvacsit kupelnu, zmensit technicku a plus si niekde urobit komoru alebo spajzu.
Odpovedať
@peter2505 podľa mňa je spálňa zlých rozmerov. Nie je malá, ale má málo miesta na skrine, tak 2,5m vyjde...bude stačiť? Ja by som spálňu rozšírila aspoň o pol metra, nech sa vedľa postele vojde aj nejaká komoda a čo sa týka dĺžky, kľudne 1 m z nej prenechať pre kúpeľňu. Samozrejme bude potrebné zádverie, wc a TM prispôsobiť.
Odpovedať
@peter2505 ak by sa dalo pridat po pol metra na nocnej casti aj na sirku aj na dlzku, tak sa zvacsi kupelna a aj priestor na skrine v izbach. Nieco mi este vadi na obyvackovej casti. Kde je krb mimo diania aj telka mimo zorneho pola.
Odpovedať
co sa tyka dennej casti, tak by som povedal, ze celkom fajn, relativne ok, ale spalna sa mi nepaci, tam sa neda dat nic len postel podla mna, treba ratat aj s nejakou skrinou, pripadne satnikom, takto to podla mna nema moc zmysel ;-)
Odpovedať
@dafu to je pravda...už to ,,prerábam,,..sprch.kút som vysunul smerom do chodby...ďakujem..
Odpovedať
@marex4 máš úplnú pravdu..už to meníme...upravujeme...ďakujem...
Odpovedať
@bejbanďakujem... už to prekreslujeme...
Odpovedať
Špajza tu aj mne chýba. Myslím, že v dome ju mať je to najlepšie čo môžete urobiť. Mať technickú je tiež podľa mňa podstatné, ale táto je veľmi veľká a ide to na úkor kúpeľne a úplne zbytočne. Treba si aj reálne predstaviť, že čo tam chceš mať ako to chceš mať a to platí aj pre obývačku napríklad, že mysli už aj na to ako bude nábytok rozmiestnený, aby si mal reálnejšiu predstavu ;-)
Odpovedať

Odpovedať
@cielo33 už ju tam dokreslujeme...čo sa týka špajzy presne toto isté mi bolo povedané ...špajza musí byť..🙂ďakujem...
Odpovedať
v nákrese je už zakreslená reálna sedačka..aj nábytok...len ešte ten odraz okien v telke či tam naozaj bude tak veĺmi prekážať...celá terasa bude pod strechou...
Odpovedať
@peter2505 lepšie už toto vyzerá, čo si pridal, kde je ubraté z tej technickej a urobená špajza. Aj keď len menšia špajza, aj tak je to lepšie ako nič, toto je fajn ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?