Pomoc pri posunuti steny

Ahojte chcel by som upravit projekt tohto domu je to bungalov ale potreboval by som odkrojit z tej jednej steny a zo strechy - 40cm (ako je to vyznačené tou čiarou) myslíte že radšej zarovnat potom aj ten vchod do jednej roviny? Bojím sa ze to bude zle vyzerať ten lom na tej streche kde to bude rozšírené.. Nemáte niekto nejaký navrh ako by bolo možné upraviť?
Odpovedať
odrez z celho domu, ta strecha sa ti predrazi, bude blbo vyzerat a este aj komplikovana strecha = viac moznych chyb zhotovenia
Odpovedať
@jancinr podľa mojich predstáv, by sa zo strechou nemuselo odskakovať. Bude tam väzníkový krov, tak sa len zväčší šírka podbitia na tej ukrojenej časti.
Odpovedať
@viktor811 nie som si ista, ci nahodou pana netlacia do takého riesenia odstupy od hranic pozemkov a susediacich budov. Ak ano, potom ani strecha nemoze presahovat...
Odpovedať
@zita19 presne ako píšete, pozemok sa bohužiaľ zužuje a v tej časti sa približujem k susednemu pozemku a stavbe, keďže celý dom nechcem zúžiť na tých 9m tak asi jedine ostáva to cele zarovnat od toho rohu aj s vchodom na tých 40cm aj so strechou..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?