Pôdorys domu na atypický pozemok

Profilova fotka
Ahojte, prosím o napady a postrehy k tomuto podorysu. Pozemok je atyp a žiada si takéto rozloženie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ako niekomu to môže vyhovovať, nevyzerá to zle, no najväčšie výhrady by som mala k tej jednaj detskej izbe priamo za obývačkou. Spálňa ešte ok ale detská hentak nie
Odpovedať
Profilova fotka
To je pracovňa pri spálni. Detské sú na druhej strane domu.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, obe kupelne su natlacene. V detskej vydes zo sprchy a si vo WC, tam sa to wc absolutne nezmesti. Kde si odlozia veci ked sa vyzlecu pred sprchou? Na umyvadlo, na WC.... To iste vo vasej kupelni. Kobarik pred sprchu nedas, lebo bude zavadzat dveram a okrem toho budete po nom chodit k umyvadlu. WC takto pri vani.... Skus si to predstavit, pomeraj.... Tiez tam nema miesto. Kam posles navstevnikov na WC? Volila by som jedno samostatne WC medzi spajzu a zadverie. Inak rozvody vody mate po celom dome. Kym pride tepla voda do vasej kupelne.... Deti sa vytratia v noci z domu ani to nespozorujete 🤓
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Súhlas lenkito10. Ak by ste to však nechceli moc meniť, tak otočiť záchodovú misu, aby nebola pod oknom ale vedľa sprchového kúta. Jeho otváranie potom nebude problém a bude tam aj viacej miesta. Jedna vec ma však zaráža. Veľmi málo úložného priestoru. Šatník a skrine asi nebudú do budúcna stačiť. Ja by som ešte odporučil dať medzi jedálenský stôl a sedačku (tesne k jej chrbtu) skrinku na celú jej dĺžku a v rovnakej výške ako sedačka. Vznikne tak ďalší uzavretý odkladací priestor, pričom ďalšie miesto na odkladanie bude tvoriť je vrch. Je to len taký nápad. Čo sa týka vašej kúpeľne. Neviem či potrebujete vaňu aj sprchový kút. Fakt je to strašne na tesno. Pracovňa je tiež fajn, ak ju viete využiť. No určite by som si to ešte premyslel.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 Ďakujem za názor premerám tie kúpelne. Čo je Kobarik?🙈 Ďa
Odpovedať
Profilova fotka
@durim tie kúpelne určite ešte doriešime a do obývačky určite ešte pôjde komoda. V pracovni bude tiež ešte skrina na celú stenu, ale s kúpelnou máte 100% pravdu. Nie som si istá tou malou chodbou pri spálni. Neviete poradiť iné riešenie? Páčia sa mi oddelené časti na detskú a ridičovskú, ale netuším ako to aj prakticky doriešiť.
Odpovedať
Profilova fotka
To je take male obdlznikove z látky, na ktore stupis ked vychadzas zo sprchy. Mensie ako koberec.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkito10 ahaaa už viem čo. Ďakujem za visvetlenie. 👍
Odpovedať
Profilova fotka
@mambo Nuž ja zrovna nie som architekt. Ja to hovorím len podľa vlastnej skúsenosti. To členenie sa mne osobne páči. Len si treba pre seba položiť otázku ako fungujete hlavne ráno. My sme iba dvaja a využívame ráno obe naše kúpeľne, aby sme si navzájom neprekážali. Mládeži taká kúpeľňa bude zo začiatku asi stačiť, teda ak sú rovnakého pohlavia. No predstavte si seba a manžela ako sa do tej svojej kúpeľne pomestíte. To všetko záleží na vašich zvyklostiach. A k tej vani. Musím sa priznať, že máme obrovskú vaňu s parádnym výhľadom a ešte sme ju nevyskúšali, ale chápem, že s malými deťmi je to iné. No ak ich chcete kúpať vo vani, tak to bude dosť na tesno. Bez tej vane by som umývadlo prehodil na tú stranu kde je šatník a pre záchod by som spravil malý výklenok, ktorý by zasahoval do pracovne. To je taká malá zmena. No z vaňou je to už iná káva. To fakt potrebuje niekoho kto má na to znalosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@durim ďakujem veľmi pekne za názor. Pomohol mi sa aspoň viac zamyslieť nad rosmiestnením.
Odpovedať
Treba sa naucit vkladat CITATELNE obrazky, takto ludia hadaju a je to naozaj otravne.
Odpovedať
@mambo pracovna moze byt mierne L, cize zvacsila by som kupelnu.. A ak sa da, pridat vlavo a hore aspon pol metra, ziska sa na kupelni a izbach, dost to pomoze.. Zaroven v technickej viete urobit wc pre nastevy - mozu to byt 2 miestnosti.. Za wc, technicka.. 👍.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@hroma to je síce pekná predstava rozšíriť to, ale tunajšia zastavanosť nám to nedovoľuje. Inak s tou kúpelnou ďakujem za radu. Predostriem toto riešenie doma.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?