Páči sa vám tento projekt?

Ahojte,co hovorite na toto dielko?? :-)
Odpovedať
pekne, no ja by som preferovala kuchynu blizko garaze... ked pridem z nakupu, vacsina aj tak bude putovat do kuchyne a takto mi to pride dost vzdialene odtial..
Odpovedať
hm,pozemok nepusti inak,ale druhe auto bude aj tak asi parkovat na priedomku,takze to je vyriesene :-)
Odpovedať
ta vzdialenost garaz-kuchyna by mi urcite neprekazala,,,je to iba par metrov,,,,ked si predstavim moju (aj vacsiny ludi) situaciu na sidlisku-najst parkovanie co najblizsie, a nakoniec este slapes s taskami "desiatky" metrov, potom si otvaras dvoje-troje dvere, vytah,schody,,, 8-) tak pri tom je vzdialenost z pôdorysu "luxus" ;-) inak chvalim podorys,,,-)
Odpovedať
Profilova fotka
@srobik pekné, aj my budeme mať kuchyňu na opačnom konci ako garáž, ale neriešim, budú tam dvere, tak prejdem toľko a ako už bolo napísané, v bytoch je to tiež o ničom a tu sme....:-) mne by skôr asi vadil ten vyčnievajúci roh zo zádveria, neviem čo bude tam pred wc, aká miestnosť... asi by som posunula tú priečku zádveria a komory zarovno s tou miestnosťou pred wc, čím sa zväčší zádverie aj komora... len toľko, ale proti gustu žiaden...:-)
Odpovedať
eviqa,tam kde je dvojumyvadlo v kuprelni sa zrusi priecka a ten vzniknuty vyklenok kupelne bude sluzit ako pracovna,resp praci kutik :)stale to doladujeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
vydarený projekt, ja by som však zrušila výklenok v kuchyni a barový pult. ;-)
Odpovedať
Dom si postavim podla svojich predstav a pretoze nechcem tahat nakupy do panelaku z pakoviska, postavim si dom tak, aby som sa s nakupami netahala. vydareny projekt. Tiez by som bar.pult zrusila, kedysi vychytavka, ma svoj zenit za sebou,navyse mate tam jed.stol takze pult je zbytocny, zavadzia, pri vysavani musis odtahoat dalsie stolicky. Kuchynu daj do Ucka,ziskas miesto a jednoduchsi prechod s jedlom a pitim na terasu. Aj spazku by som potiahla zarovno s kuchynou, rozdelila ju a urobila mini satnik s dverami zo vstupu, lebo vstup je maly s mini odkladacim priestorom.
Odpovedať
atlaska,dik za nazor,ten barpult nebude a spajza ostane,lebo ta kuchyna je povytiahnuta z dovodu aby bolo vidno na branicku :)
Odpovedať
Nie su uvedene svetove strany ani to kde je zahrada, cize miesto, kde sa budu vacsinou zdrziavat deti (teda ak su alebo budu), takze tazko sa to potom hodnoti. Zrusila by som vychod na terasu medzi gaucom a stolom a posunula viac ku kuchyni. Ak je pravy horny roh sever, tak ta izba bude chladna a tmava, tam by som skor dala spalnu.
Odpovedať
severna strana je pristresok na auto+kolna
Odpovedať
Profilova fotka
nie som za spojenie domu s garazou, kvoli splodinam pri starte..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?