Názor na projekt Laguna 435

Ahojte. chcela by som vás poprosiť o vaše názory na tento projekt a či si tento domček už niekto postavil. veľmi sa nám páči, ale určite tam budú volaké upravy. dakujem :-) http://www.promiprojekt.sk/projekty/l...
Odpovedať
Profilova fotka
Asi pred pol rokom som ho pozeral a zdal sa mi celkom prakticky vyriešený, avšak nepáčili sa mi tie dve pidi kupelne a ani ten priestor kuchyno obyvačky nebol bohviečo, osobne ak sa vám páči tento typ domu by som zvážil Laguna 425 prípadne Laguna 415.
Odpovedať
tu 425 sme tiež zvažovali. ale tento sa nám vzhladovo velmi pači. ano, tie kupelne su male, ale to jedno WC chceme zrušiť čím sa jedna kupelna rozšíri a tú druhú zo spalne chceme tiez zväčšiť tým že sa poposúvajú vnutorné priečky.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, včera sme to s drahym pozerali - Matúšovi sa veľmi páčil vonkajší moderný vzhľad ale tiež by sme poriešili tie kúpeľne - ( zväčšili )a 3x WC - to aby ste mali aspoň 4 deti :-D a tiež mi tam chýba špajza niekde. Som zvedavá potom na tie zmeny, dufam že dáš do albumu čo všetko ste tam prerobili. ;-)
Odpovedať
kupelne sa určite zväčšia a aj spajza bude :-) a bude tam jak je to jedno WC čo mi vlastne nebudeme mat, lebo ako hovoríš je to zbytočné , tak tam sa to uzavre a tam pred ním jak je tá priečka sa spraví špajza ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska011 máte to premyslené, super :-). A čo ten vysoký strop v obyvačke 3,7m - ten asi zostane tak jak je, či? A čo okná? Nevadia zboku? Pýtam sa lebo my sme to riešili..
Odpovedať
strop aj okná su super... myslíš okná v kupelniach a tak.. , alebo tie kuchynské a obyvačkové??
Odpovedať
Profilova fotka
@miruska011 Tie do boku z kuchyne a obyvačky - tie rohy. Ako ďaleko budete od hranici pozemku?
Odpovedať
@hotelacka pozemok má 16 m x 42m. a pred domom bude cesta takže vlasne tie okná budu do ulice a vychádza to od domu po ohradu volaké 4 m.
Odpovedať
@miruska011 a ako to mate s povoleniami od susedov? my mame pozemok 16,3 a projektant nam riesi max sirku domu 9.3 podla zakonom urcenych hranic
Odpovedať
@katka888 ono to je tak , že to je velký pozemok na ktorom sme dali vymerat časť na ktorej sa bude stavat. urobili sme si vlastnu cestu, takže z troch strán si budeme susedami my a zo zadnej časti domu si dáme 1,5m od suseda. ale ja myslím že by sa vam tam zmestil širší dom, alebo to vam projektant vobec neschválil?
Odpovedať
@miruska011 projektant sa drzi normy, 2 m z jednej strany, 5 m y druhej kde uy ma sused dom, aby bolo 7 m od suseda dokopy, sused ma 2 m od nas postaveny dom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
zaujimalo by ma kolko vas vysiel nakup stavebneho materialu na tento domcek?
Odpovedať
Článok sa načítava...
tento dom je postaveny v Stupave aktualne v stave bez okien alebo este v 12/2013 tak bol. robi ho priamo promiprojekt ako vzorovy dom
Odpovedať
@miruska011 stupava
Odpovedať
@miruska011 , staviate tento dom? Mne sa veľmi páči, dispozíciu by som síce zmenila, ja si predstavujem kuchyňu a obývačku v jednej rovine - horizontálne / namiesto spálne/ ale vzhľadovo je pre mňa top. Ešte by som riešila úpravu terasy, podobne ako má dom laguna 32, alebo 27 - vpredu, alebo zboku skrytú. Nemáte nejaké aktuálne info, čo ano, a čo nie ohľadom stavby? Nestavia niekto tento dom, prosím? Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@fergac pozrite si nas album, tam uvidite komplet hrubu stavbu velmi podobneho domu - alebo vlastna laguna
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?