Názor na projekt Laguna 36

Profilova fotka
Ahojte chceli by sme si postaviť domček a rozmýšlame nad projektom domu Laguna 36. Chcela by som vás poprosiť o vaše názory na tento projekt. Vrámci projektu by sme chceli urobiť jednu zásadnú zmenu kedže máme svahovitý pozemok že spálňa by sa posunula dozadu a v priestore medzi kúpelňou a spálňou by vzniklo schodisko do pivnice. http://www.promiprojekt.sk/projekty/l...
Odpovedať
Profilova fotka
Tú zmenu si akosi neviem predstaviť, bez zásadných zmien v statike a to vám ten katalógový projekt predraží. Inak ten dom má už dosť malé izby málo odkladového priestoru aj kupelna v dome si zaslúži väčší priestor. Osobne by som sa pozrel aj inde napr. http://www.ardprojekt.sk/dom.php?id=5... (má to väčšie prakticky všetky izby, bez nejakého zásadného navýšenia plochy domu)
Odpovedať
Profilova fotka
@stevosk vďaka za názor :-) len my sme obmedzený vtom že pozemok je svahovitý a aj rozmerovo nie je ideálny vpredu má 18,5 a vzadu 14m takže domček je tam potrebné napasovať a tento projekt sa tam akosi ideálne zmestil, ale aj tak dakujem za názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@papajka76 celkom by mi pomohlo keby si urobil náčrt tvojho pozemku s vyznačením svetových strán prístupovej cesty a rozmerov a možno by som ti pozrel ešte nejaké katalógové projekty, ktoré by pripadali do úvahy (za posledný rok som prezrel skoro všetky katalogove projekty na trhu :) ) - Máš rozhodne pravdu v tom, že dom sa musí vždy prispôsobiť miestnym pomeru.
Odpovedať
my sm si vybrali lagunu 36 a staviame, urobili sme tam nejake zmeny na prieckach a zvacsili kupelnu, tie nam projektant schvalil bez problemov, ale tebe neviem, to by museli zmenit cely projekt, skus im napisat ake zmeny by si chcela urobit, a uvidis, alebo sa popozerat po inych projektoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@dasindel11 jej tak ma teší že som našla niekoho kto si vybral tento projekt. Ako vám to zatiaľ ide? My sme tam písali a predbežne sme sa dohodli že nám dajú súhlas s použitím ich projektu pre individuálny projekt lebo v súčasnosti nám je BA od ruky a riešenie zmeny dosť zásadných vecí len cez email je podľa nepraktické tak chceme nájsť nejakého projektanta bližšie.
Odpovedať
zatial nam to pekne rastie, kuk moj album :-D my sme velmi spokojni s ich pristupom k nam, a vo vasom pripade bude asi najlepsie riesit to individualne, chcete tam dost zasadne zmenit urobit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?