Názor na pôdorys domu - bungalov

Zaujíma ma váš názor... rozmiestnenie, veľkosť,... Ďakujem
Odpovedať
Ahoj. Miestnosť vedľa spáľne je šatník? Ak hej, prečo to nie je so spáľňou prepojené? Ak nie a má to byť (asi skor) komora, nie je to od ruky? A zbytočne veľké? Prečo má technická miestnosť vchod z vonkajšej strany?
Odpovedať
S takýmto pôdorysom sa dá celkom pekne pohrať :-) Ja by som asi tú celú pravú stranu trocha upravil. Tú chodbu pri spálni by som zavrel a prehodil tam šatník (do tvaru L), tým pádom ti ostane jeden voľný priestor, kde by si mohol mať prípadne aj kúpeľňu so spálňou alebo ak zmenšíš technickú miestnosť aj ďalšiu menšiu izbičku. Alebo mať technickú miestnosť s práčovňou a potom nebudeš potrebovať takú veľkú kúpeľňu. Ale každému vyhovuje niečo iné...
Odpovedať
Profilova fotka
pekný pôdorys, jediné čo by som upravila je, že by som zrušila chodbu pred spálňou. Dvere by šli zboku. Využila by som to na pracovňu. Dvere do šatníka zo spálne sú podľa mňa zbytočné.
Odpovedať
@catscan Ahoj. Miestnosť vedľa spálne je komora - sirka 1,9m. Povodne mala byt hned oproti kuchyni, ale este poriesime. Technicka bola povodne pri spalni, ale prehodili sme ju zevraj kvoli hluku. Manzelov nazor. @zeld Kotolna je siroka iba 2m, samozrejme ze tam bude este nieco ulozne. Povodna kupelna ma na sirku 2,9m. Satnik v spalni sa presunie na opacnu stranu, dvere sa posunu blizsie ku stene, takze nebudu hned oproti dveram a zrusi sa tam balkonovy vystup, aby chodbove dvere zostali, kvoli tomu, ze v buducnosti by mohla byt pri spalni zimna zahrada, a to bude vchod tam. @rebelix - nie je zly napad mat pracovnu v technickej.. @lucinka33 - dvere do satnika tam nie su, to je vchod do spalne. Dakujem za Vase nazory.
Odpovedať
@kika1441 Nie su tam svetove strany, co je dost podstatne, ale co mne najviac vadi, je kuchyna daleko od terasy, velky nesvar vacsiny projektov. Takisto si myslim, ze na terasu sa da ist kludne aj cez obyvacku, netreba na to samostatnu chodbicku, je to hluchy priestor, vyhodene peniaze. Ja by som kuchynu vymenila so spalnou, aby som mala terasu po ruke, ale kedze neviem nic o svetovych stranach a situacii na pozemku, tak to je len taky nastrel. Taketo posudzovania bez sirsich suvislosti su v podstate o nicom, lebo umiestnenie na pozemku a svetove strany su pri dome velmi dolezite. A plus este sposob zivota rodiny.
Odpovedať
@moratibru vchod je na J, technicke a spalne su na S, obyvacka V, detske izby na Z.
Odpovedať
@kika1441 Som si myslela, podla mna ta detska v pravom rohu hore bude tmava, tam sa v zime slnko nedostane, v zime zapada ovela skor. Kuchyna v lete zas bude prehriata, piect letne kolace bude peklo. Neviem nakolko ste fixovani vchodom, ci sa nemoze viac posunut, aby sa aj druha detska dala dat na juh. Tu kuchynu by som naozaj dala namiesto spalne. Takisto treba vediet, kde vonku sa deti budu hrat, cize ci budem vediet na nich z kuchyne vidiet.
Odpovedať
Profilova fotka
dost sa to podoba na nase - no a jedna z variant, ako to pisala moratibru o tej zmene kuchyne je aj v mojom albume, este nie sme rozhodnuti, ktore nakoniec bude final :-) http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/n...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@kika1441 aka je dlzka podorysu? na obr je to necitatelne, a robii ste este nejake upravy? dakujem
Odpovedať
@katka888 podorys ma dlzku komplet nejakych 17m. Robili sme upravu iba v spalni, kde sme nedali balkonove dvere, ale obycajne okno.
Odpovedať
@kika1441 dakujem .-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?